Home Remedy voor trage hartslag

De meest voorkomende reden iemand zou willen om hun hartslag te vertragen is, omdat ze last heeft van hartkloppingen of een race-hart. Bij een hartslag wordt meer dan 100 slagen per minuut, is het tachycardie genoemd en geeft problemen. Ventriculaire tachycardie kan fataal zijn indien niet behandeld door medisch personeel, dus hartkloppingen en tachycardie of moet worden gediagnosticeerd door een arts voordat u probeert huismiddeltjes.

Slow Down

Als je hart maar net begonnen racen, dit is je lichaam de manier om je te vertellen dat het tijd is om te vertragen. Stoppen met wat je aan het doen bent, ga zitten, neem diep adem, iets rustig en sereen te visualiseren, en doen wat je kunt om uw hartslag omlaag te brengen. Vaak is alleen het nemen van een pauze en het nemen van een adem is alles wat nodig is om het probleem te verhelpen.

Icy Water

In de natuur, zeezoogdieren zoals zeehonden, een duik in ijskoud water waardoor hun hartslag automatisch vertragen. Dit is de manier van het helpen om de hersenen en het hart te bewaren moeder natuur. Om hiervan te profiteren, vul een bak met ijskoud water en dan houd je adem in en zet je gezicht in het ijskoude water. Soms zal dit automatisch vertragen uw hartslag naar beneden net als met de zeezoogdieren.

Elimineer Stimulerende middelen in uw dieet

Stimulerende middelen zoals koffie, thee, cola, en zelfs chocolade kan ertoe leiden dat uw hart om te racen vanwege het cafeïnegehalte. Het wegwerken van deze en andere stimulerende middelen uit je dieet zal ervoor zorgen dat uw hartslag niet zal racen vanwege stimulerende consumptie.

Magnesium en Kalium

Magnesium helpt het hart te creëren ritmische samentrekking en ontspanning, waardoor het ideaal is voor het helpen om de hartspier te houden van het krijgen geïrriteerd. Voedingsmiddelen die magnesium bevatten zijn noten, zemelen, bonen en sojabonen.

Kalium is een mineraal dat daadwerkelijk kan vertragen de hartslag en houdt de spiervezels van steeds geïrriteerd. Voedingsmiddelen die kalium bevatten zijn groenten en fruit - bananen in het bijzonder zijn een goede bron. Twee belangrijke feiten in het achterhoofd te houden is dat mensen met een hoge natrium dieet, of overmatig gebruik van laxeermiddelen gaan kalium deficiënt zijn.

Oefening

Mensen die fit zijn hebben meestal lagere rusthartslag dan mensen die niet fit zijn. Dit komt omdat mensen die fit zijn krijgen hun hartslag regelmatig en omdat dit, de hartslag van nature gaat naar een lagere rust tarief. Dus, iemand die oefeningen op een regelmatige basis, en krijgt hun hartslag omhoog gaat minder problemen met hun hart racen te hebben, en het zal makkelijker zijn voor hen om hun hartslag naar beneden als dat gebeurt beginnen racen.