Home Remedy voor Skin Tags

Home Remedy voor Skin Tags

Skin tags zijn goedaardige gezwellen van overtollige huid. Deze komen vaak voor in de buurt van plooien van de huid, zoals de oksels, nek, of de binnenkant van de dijen. Omwille van het potentieel voor een meer serieuze, onderliggende medische probleem, mensen geadviseerd om professionele behandeling voor de huid tags te zoeken, ook al zien ze er goedaardig. De geschetste voor thuis verwijdering strategieën zijn alleen ter referentie, en moeten niet worden aangegaan zonder raadpleging van een medische professional.

Methoden voor het verwijderen

Een huid tag kan worden verwijderd door verscheidene werkwijzen - het afsnijden van de bloedtoevoer, ontnemen van lucht, waarbij een mild zure stof of verwijderen met een scherp voorwerp. Het afsnijden van de bloedtoevoer van de huid tag, en verwijderen met een scherp voorwerp wordt afgeraden huismiddeltjes vanwege onjuiste sterilisatie van de instrumenten, en het gebied kan op de plaats van de huid tag leiden tot een infectie.

Milde zuren

Mild zure stoffen, zoals appelazijn, kunnen dagelijks worden toegepast op het getroffen gebied. Dompel een katoenen bal in appelazijn en bedek de huid tag mee. Laat het zitten voor drie of vier uur, daarna wassen met warm water uit de kraan. De huid tag, en de omgeving ervan, zal zwellen. Af en toe, als de huid tag is klein genoeg, een toepassing van appelazijn zal genoeg zijn om de tag te veroorzaken om volledig af te vallen, terwijl meer hardnekkige huid-tags in de week kunnen vereisen of meer van thuis behandeling.
Apple cider azijn is een van de vele zure bereidingen die kunnen worden toegepast op deze manier. Dezelfde claims zijn ingediend over tea tree olie, ricinusolie, en zelfs verpletterd aspirine, die acetylsalicylzuur bevat.

Het afsnijden van Circulation

Het verwijderen van de bloedvoorziening betreft het leggen van een stuk touw of dental floss rond de huid tag totdat het verschrompelt en valt toe te schrijven aan een gebrek aan circulatie. Dit is zowel pijnlijk en riskant, als het gebied rond de huid tag ontstoken en geïrriteerd als gevolg van een behandeling kan worden. Met deze methode wordt de draad strak gebonden rond de huid tag en er vertrokken voor meerdere dagen. Deze methode is gerapporteerd door de gebruikers te werken binnen drie tot 10 dagen.

Stikken

Stikken betekent om iets te doden door het ontnemen van zuurstof. Dit kan worden bewerkstelligd door een vaste, niet-poreuze barrière van de huid tag. Nagellak, duct tape en Band-Aid merk Liquid Bandage zijn allen toegepast als home remedies voor de huid tags met een zekere mate van succes. Deze methode kost ergens tussen de vier en 10 dagen, en de afdichting moeten luchtdicht zijn.
Met behulp van deze methode van de huid tag verwijderen is pijnloos en relatief veilig met betrekking tot hygiëne en sterilisatie. Over de toonbank wrattenverwijdering producten doen vaak hetzelfde en zijn een alternatief voor de hierboven genoemde methoden.