Home Remedy voor rusteloze benen

Home Remedy voor rusteloze benen

Rusteloze benen syndroom is een ongemakkelijk voorwaarde dat de benen beïnvloedt meestal 's nachts. Patiënten beschrijven een griezelig-crawly gevoel, tintelingen of de noodzaak om de benen te bewegen. Rusteloze benen syndroom is vrij algemeen, die ongeveer 15 procent van de algemene bevolking op enig moment tijdens hun leven. Als u last heeft van rusteloze benen syndroom chronisch of af en toe, kunt u verlichting te vinden in uw eigen huis. Experiment om een ​​die het beste werkt voor u te vinden.

Ontspanning

Stretching uw beenspieren elke ochtend en elke avond kan u helpen uw rusteloze benen syndroom symptomen te bestrijden door het ontspannen van de spieren in je benen. Je kan een eenvoudige vloer proberen stretching oefening, waar je zit met je benen gespreid en dan komen aan elk van uw tenen aan te raken op hun beurt. Evenzo kan een warm bad voor het slapen gaan je spieren prep voor het slapen gaan, zodat je hele lichaam te ontspannen. Experimenteer met andere ontspanningstechnieken, zoals yoga of massage. Individuele antwoorden op ontspanning zijn voor iedereen anders, dus het is belangrijk om verschillende vormen te oefenen totdat je er een vindt die werkt.

Afleiding

Als je rusteloze benen syndroom, vaak wordt dit het enige dat je kunt denken. Vooral wanneer in bed liggen en hopen op de slaap, kan uw symptomen overdreven geworden. Zoek een andere activiteit die je spieren en je geest bezig tijdens het kijken naar televisie of in bed totdat je moe genoeg om te gaan slapen zijn. Probeer haken of handwerken, het doen van een kruiswoordraadsel of zelfs het afspelen van een video game. Deze activiteiten zullen je gedachten af ​​te houden van uw symptomen, zodat u kunt ontspannen en uiteindelijk vinden opluchting.

Dieet

De dingen die je eet en drinkt kan invloed hebben op uw symptomen. Bijvoorbeeld, het drinken van een kalmerende kruidenthee zoals kamille voor het slapen kunnen ontspannen je spieren en maakt je slaperig. Vitamine B12 is ook aangetoond om te helpen, dus zorg ervoor dat je voldoende in je voeding of uit een dagelijks supplement. Het kan zijn dat bepaalde voedingsmiddelen en dranken uit uw dieet te snijden; cafeïne en alcohol is aangetoond rusteloze benen syndroom erger, dus onthouden van alles wat zowel voor het slapengaan bevat consumeren. Houd goed in de gaten uit voor dingen die je rusteloze benen syndroom leiden, zodat u ze kunt elimineren.