Home Remedy voor Piles

Palen, een pijnlijke ontsteking, ook bekend als aambeien. Palen zijn aderen rond en de binnenkant van de anus die gezwollen zijn en bevatten een abnormale verzameling van bloed. De aandoening wordt verergerd elke keer dat je naar de badkamer. Palen worden veroorzaakt door een aantal redenen, waaronder langdurige constipatie en proberen te ontlasten en niet. Stapels beginnen meestal droog en kunnen ontwikkelen tot bloeden palen. Er zijn een aantal huismiddeltjes die u kunt gebruiken om te helpen ontspannen de aderen en de pijn van aambeien.

Kurkuma Remedy

Maal een hele kurkuma tot een poeder. Meng de kurkuma poeder met 1 theel. van mosterd olie en 1 tl. van ui sap. Roer het mengsel goed en direct toe te passen op de blootgestelde palen gebied.

Yoghurt & Black Mustard Remedy

Maal een hele zwarte mosterd tot een poeder toevoegen aan een container van vanille yoghurt. Roer het mengsel goed. Eet de yoghurt drink daarna een glas karnemelk. Bereid de oplossing dagelijks en verbruiken voor het ontbijt.

Granaatappel Remedy

Meng een kopje granaatappel schillen in een pot met water. Breng de oplossing aan de kook en laat het afkoelen. Roer het mengsel en drink een glas van het elke ochtend en elke avond.

Zwarte Mosterd & Goat's Milk Remedy

Maal 10 gram zwarte mosterd in een dunne poeder. Giet de zwarte mosterd poeder in 10 eetl. van geitenmelk. Roer de melk goed en voeg dan 5 gram suiker. Drink de zwarte mosterd remedie elke ochtend voor het ontbijt eten. Deze oplossing is gericht op bloeden palen.

Tamarinde Plant & Yoghurt Remedy

Neem een ​​container van yoghurt en meng in 4 theel. van tamarinde planten bloemen en 1 tl. granaatappelsap in de container. Meng het mengsel goed. Voeg 1 theel. van koriander en 1 tl. gember plakken aan het yoghurt mengsel. Eet het yoghurt mengsel in de middag samen met uw lunch. Deze remedie is voor zowel droge als bloeden palen.

Ui Remedy

Als je bloeden palen, meng 3 el. van suiker en één gesneden kleine ui in een kom. Roer de suiker op tot de ui en eet het. Maken en consumeren dit mengsel twee keer per dag. Deze remedie werkt ook voor droge lagen.

Radijs & Honey Rub-On Remedy

Rasp 5-6 witte radijs in een kom met de groente van sap. Meng de radijs sap met 2 theel. van honing. Roer het mengsel goed en direct toe te passen op de blootgestelde palen gebied.