Home Remedy voor Nit Removal

Home Remedy voor Nit Removal

De hoofdluis is een kleine, vleugelloze, ongewenste parasitaire insect dat zijn thuis maakt tussen de menselijke haren. Deze plagen te reproduceren en leggen hun eitjes of neten, op individuele haren. De voeding van hoofdluis bestaat uit kleine hoeveelheden bloed die zij trekken uit de hoofdhuid van een menselijke gastheer. Luizen komen vaak voor, vooral bij kinderen die de besmettelijke beetje plagen met elkaar te delen op school en dagopvang. U kunt echter terug te vechten, en dit beproefde en ware huis remedie is zeer effectief.

Hoofdluis Infestation

Volwassen hoofdluis zijn over de grootte van een sesamzaad, maar niet te klein om te zien scharrelen rond het spelen huid-en-zoeken onder haren. Zij kunnen grijs, bruin of witachtig van kleur zijn, en volwassen snel nadat ze uitkomen, binnen een week of twee. Luizen vereisen een voeding van menselijk bloed en diervoeders meerdere keren per dag. Echter, kunnen ze leven voor maximaal twee dagen af ​​van de hoofdhuid. De jeuk kan niet komen onmiddellijk na de eerste invasie van luizen. Het kan enkele weken duren voor de hapjes tot merkbare om uw kind te worden voordat hij of zij begint te jeuken. Uw kind kan u een vroege tip echter klagen dat het voelt alsof er iets kruipen rond op het hoofd.

Hoofdluizen kunnen niet springen of vliegen, maar ze hebben wel speciaal aangepaste klauwen te kruipen en zich vastklampen stevig aan haar schachten. Ze zijn voornamelijk verspreid door direct hoofd-aan-hoofd contact, maar kan ook worden doorgegeven rond door het delen van besmette beddengoed, kleding, hoeden, kammen en borstels. Het goede nieuws is dat je niet kunt wisselen hoofdluis heen en weer met uw huisdieren.

Hoewel hoofdluis zijn niet gevaarlijk en ze geen ziektes verspreiden, zijn ze een pijn. Hun beten veroorzaken hoofdhuid van je kind te worden jeukende, en het kind zal krabben en graven onophoudelijk. Dit kan leiden tot ernstige irritatie, ontsteking en zelfs tot een infectie.

Sommige kinderen zijn gevoeliger voor de luizen beten dan anderen. Een infectie wordt aangegeven door de aanwezigheid van een inschrijving rode bultjes en uitslag op de hoofdhuid, en lekt en korstvorming, eventueel in combinatie met lymfeklier zwelling. Als de besmetting wordt dit ernstig, je kind nodig heeft om een ​​dokter te zien.

Home Remedy voor Nit Removal

Luizen zijn de vloek van veel huishoudens, vooral die met kinderen. Maar ze zijn beheersbaar, want je kunt gebruik maken van medicinale over-the-counter shampoos die zeer effectief zijn voor het doden van luizen bij correct gebruik zijn. De meeste van deze preparaten voorschrijven van een follow-up behandeling van zeven tot 10 dagen voor nieuw uitkomen neten te doden. Dit komt omdat er geen bekende chemische stof die de eieren van hoofdluis zal doden.

Heeft crèmespoeling, conditioner, shampoo of andere haarverzorging product niet te gebruiken op het haar of de hoofdhuid voor het gebruik van de medicinale luizen shampoo. Deze items zullen verminderen of teniet doen van de effectiviteit van de luizen behandeling.

Na het wassen zoals voorgeschreven, moet u nauwgezet te verwijderen als veel van de neten die overblijven als je kunt om de nummers die binnenkort zal worden uitbroeden verminderen. En dit moet worden gedaan met de hand. De neten niet alleen overleven van de chemicaliën, maar houden hardnekkig aan de haren. Ze zijn echt plakkerig en goed ontwikkeld voor de taak.

Gebruik een fijne kam, zoals degene die gewoonlijk wordt geleverd met luizen shampoo, om de neten uit het natte haar van uw kind gedurende twee weken te verwijderen om de drie tot vier dagen nadat u de laatste live-luis heb gezien. Het beste is om het haar nat en gebruik conditioner op het vóór het kammen. Bevochtiging tijdelijk immobiliseren luizen en de conditioner maakt het makkelijker om het haar met de kam dringen. De ruimten tussen de tanden van de kam zijn klein genoeg om de neten haken tussen hen en trek deze af van de haarschacht.

Niet te veel over dure of uitgebreide inspanningen om de neten die je verwijdert doden, omdat ze niet lang meer zullen leven af ​​van de hoofdhuid zorgen. Giet gewoon een weinig alcohol in een kopje en stuurt die naar de alcohol als je ze uit het haar te verwijderen. Vervolgens giet ze door de wc als je klaar bent.

Gebruik nooit een föhn op het haar van uw kind na luizen behandelingen, die brandbaar kunnen zijn. Laat het haar niet wassen gedurende twee dagen na de behandeling. Gebruik een specifieke behandeling product slechts drie keer op dezelfde persoon. Als het niet lijkt te werken, over te schakelen naar een andere. Gebruik nooit meer dan een enkel product hoofdluis product op elk moment.

Er zijn mensen die pleiten smeren de hoofdhuid royaal met mayonaise, olijfolie of vaseline behandelingen, beweren dat ze te smoren of te doden luizen en neten. Deze zijn echter niet bewezen effectief te zijn.

The Aftermath

Je nodig hebt om je omgeving te behandelen tijdens de behandeling van uw kinderen zo veel herbesmetting te voorkomen dat mogelijk. Luizen en neten zijn nu verspreid over uw huis, gewoon te popelen om terug te springen naar een menselijk bloed maaltijd.

Was alle kleding die onlangs is gedragen door iedereen besmet, evenals alle huishoudtextiel. Wassen alles in heet water, tenminste 130 ° F. Vervolgens machine te drogen op de heetste cyclus ten minste 30 minuten. Alle items die niet uitwasbaar zijn nodig droog gereinigd te zijn. Adviseer de schoonmakers van de luizenplaag, zodat ze de juiste voorzorgsmaatregelen op hun einde kan nemen.

Soak elke haarverzorging punt in het huis in luizen shampoo voor een uur. Dit omvat kammen, borstels, hoofdbanden, haar banden, haar hobbels en haarspeldjes. Als u niet wilt storen laten weken, gooi ze weg. Onmiddellijk zet de vuilniszak dicht en krijgen uit het huis.

Omdat luizen gemakkelijk kan worden gedeeld door alle leden van het huishouden, moet iedereen dezelfde medicinale shampoo behandelingen voor de ellendige voorgeschreven volgen. Controleer zorgvuldig het haar en de hoofdhuid ieders dagelijks op tekenen van luizen en neten tijdens deze periode.

Instrueer uw kinderen om geen persoonlijke items met iedereen, inclusief de kleding, handdoeken en sport hoofddeksels delen. Praat met hen over het vermijden van head-to-head contact met andere kinderen. Verzeker je kinderen dat ze niets verkeerd hebben gedaan. Het hebben van hoofdluis is niet een indicator van slechte hygiëne of een gebrek aan netheid. Deze bugs kunnen door iedereen worden gekocht op elk moment, het maakt niet uit wie je bent, of hoe veel of hoe weinig je baden of reinigen van uw haar.