Home Remedy voor lijnen op het voorhoofd

Rimpels zijn plooien in je huid die verschijnen wanneer het collageen en elastine in het bindweefsel van de huid raken verzwakt of te verlagen in kwantiteit. Voorhoofd rimpels ontstaan ​​als horizontale lijnen over het voorhoofd en zijn over het algemeen veroorzaakt door blootstelling aan de zon en repetitieve gezicht bewegingen zoals crinkling je voorhoofd of fronsen.

Gemeenschappelijke huishoudelijke producten voor regels op het voorhoofd

Er zijn vele producten die u kunt vinden in uw huis die worden gebruikt om lijnen op het voorhoofd te verhelpen. Lijnzaad, castor, kokos en vitamine E oliën worden gebruikt om rimpels te genezen omdat hun hydraterende eigenschappen houden uw collageen mollig en zacht. Ananas en papaja worden gebruikt om de elasticiteit van de huid te behouden en om de verschijning van rimpels te vertragen. Eiwitten worden gebruikt om losse huid strakker. Honing en melk of yoghurt worden gebruikt om de huid zacht en gehydrateerd te houden. Citroenen worden gebruikt om te helpen vervagen de verschijning van vlekken.

Home Remedy voor lijnen op het voorhoofd

Neem 1 el. lijnzaadolie drie tot vier keer per dag.

Masseer 1 eetl. wonderolie of kokosolie over je gezicht elke dag voor het slapen gaan.

Meng de inhoud van de drie vitamine E capsules met 1/2 theelepel. yoghurt, 1/2 theelepel. honing en 1/2 theelepel. citroensap. Gebruik een katoenen bal toe te passen op je gezicht. Laat het 10 minuten en spoel.

Prak een ananas of papaja en de pulp dagelijkse toepassing zijn op uw gezicht.

Breng een eiwit op je gezicht en laat het op totdat het droogt. Afwassen met lauw water en dep ze droog. Dagelijks blijven gedurende twee maanden voor zichtbare resultaten.

Meng gelijke delen honing en melk en toe te passen op je gezicht dagelijks.

Tips voor regels op het voorhoofd

Drink veel water per dag om je huid gehydrateerd en gehydrateerd.

Gebruik lotion of crème om je huid zacht en soepel te houden.

Toepassing zonnebrandcrème elke dag voordat je het huis verlaat.