Home Remedy voor Helicobacter pylori

Home Remedy voor Helicobacter pylori

Helicobacter pylori zijn spiraalvormige bacteriën die je maag als een verblijfsvergunning te bevorderen. Terwijl sommige bacteriën in de darm worden beschouwd als "vriendelijk" en die nodig zijn om een ​​optimale gezondheid te behouden, deze bijzondere stam zorgt voor een verstoring van de goede-tot-slechte bacteriën. Belangrijker deze indringers scheiden het enzym urease, dat maagzuur neutraliseert en uiteindelijk leidt tot de vorming van zweren in de maagwand. Het goede nieuws is dat je terug kunt vechten met een huis remedie voor Helicobacter pylori.

Home Remedies voor Helicobacter pylori

Aanvullen met zoethout extracten. Een studie gepubliceerd in het 7 september 2009 nummer van het Journal of Ethnopharmacoly gemeld dat extracten van zoethout (Glycyrrhiza glabra) bevat triterpenes dat de anti-inflammatoire activiteit te bevorderen. De onderzoekers ook opgemerkt dat polysacchariden in zoethoutwortel remmen de kolonisatie van Helicobacter pylori door verhoging mucosale secreties in de maagwand, waardoor het moeilijk voor de bacteriën om vaste voet te krijgen.
Eerdere studies hebben de effectiviteit van zoethoutwortel aangetoond bij de behandeling van zweren in termen van vermindering van de omvang van de zweren en het verstrekken van een zekere mate van bescherming tegen andere dan Helicobacter pylori maag irriterende stoffen, zoals corticosteroïden. Er moet echter worden opgemerkt dat het voornaamste bestanddeel van zoethoutwortel, glycyrrhetinezuur, verhoogt de bloeddruk. Daarom Deglycyrrhizinated zoethout, ook bekend als DGL, is het beste voor suppletie.
Reinigen van uw systeem met rabarber en zeep moer. De 28 november 2006 nummer van het World Journal of Gastroenterology vrijgegeven van de resultaten van een studie naar de effecten van de extracten van rabarber (Rheum spp.) En zeep moer (Sapindus mukorossi) tegen Helicobacter pylori. De onderzoekers, die zowel in vivo als in vitro methodologieën, vond dat beide extracten succesvol afgeschrikt de groei van Helicobacter pylori. Van bijzonder belang is de bevinding dat de bacteriën geen weerstand tegen hetzij botanische ontwikkelen, zelfs na talrijke vorderingen op de extracten.
Eet je groenten te ontdoen van Helicobacter pylori. Sommige groenten befaamd deze bacteriën tegen te gaan en helpen de genezing van zweren promoten. Zo koolsap een ouderwetse remedie voor maagzweren, waarvan het succes waarschijnlijk door zijn glutamine. Onderzoekers hebben ontdekt dat sulforaphanes aangetroffen in broccoli en broccoli spruiten bezitten uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen en effectief remmen de kolonisatie van Helicobacter pylori, met inbegrip van antibiotica-resistente stammen. In feite, een studie uit 2003 uitgevoerd aan de Johns Hopkins University School of Medicine bleek dat bepaalde sulforaphanes effectief gecontroleerd "drie referentie-stammen en 45 klinische isolaten van H. pylori."