Home Remedy voor Facial Blushing

Het is normaal om te blozen als je beschaamd, boos, bent heet (als in na een training), verbrand, windburned, na het drinken van alcohol of het eten van gekruid voedsel. Meestal blozen gaat weg op zijn eigen als je lichaam zich heeft aangepast aan wat het veroorzaakt. Maar als het plakt rond voor een ongewoon lange tijd of gebeurt zonder reden, is het misschien een teken van een huid aandoening genaamd rosacea zijn.

Facial Producten

Volgens de Mayo Clinic, het gebruik van huidverzorgingsproducten is een effectieve manier om aanvallen van rosacea te voorkomen. Dit geldt ook voor het dragen van zonnebrandcrème met een zonbeschermingsfactor van 15 of hoger en het vermijden van de huid producten die alcohol of andere irriterende stoffen bevatten. De Mayo Clinic beveelt ook wachten op actueel medicatie te drogen alvorens moisturizer.

Mensen die rosacea hebben of denken te kunnen hebben moet overschakelen op huidverzorgingsproducten die noncomedogenic zijn gelabeld, omdat ze niet de openingen van uw olie en zweetklieren verstoppen zo veel als andere producten. En mensen die make-up dragen moet een pre-stichting die is getint groen of geel, als die kleuren offset rode uiterlijk van de huid proberen.

Facial Protection

Het beschermen van je gezicht kan ook roodheid in het gezicht voorkomen. Dit geldt ook voor het dragen van sjaals of bivakmutsen als het koud en winderig buiten, evenals het gebruik van een zachte reiniging zeep, zoals Dove of Cetaphil.

Lifestyle

Oververhitting is een belangrijke oorzaak van blozen; als je hard werkt, het bloed haast zich naar je gezicht en verandert het helder rood. Het houden van trainingen matigen; ademhaling goed en een verblijf gehydrateerd al kan roodheid in het gezicht voorkomen.

Aandacht te besteden aan wat je eet en drinkt kan ook helpen. De American Academy of Dermatology adviseert bijhouden van een dagboek van voedingsmiddelen die lijken te flare-ups veroorzaken, zodat u ze kunt vermijden. Als voor alcohol, de AAD adviseert dat bier en wijn zijn het meest waarschijnlijk roodheid, en gin, wodka en whisky met koud water het minst veroorzaken. Met behulp van een mixer, zoals frisdrank of sap verhoogt de kans op een flare-up.