Home Remedy voor een White Ontstoken Tong

Home Remedy voor een White Ontstoken Tong

Een witte, ontstoken tong is meestal een teken van orale of mond spruw. De witte, romige laesies die op de tong verschijnen gewoonlijk randen wanneer ze worden aangeraakt. Spruw wordt gewoonlijk veroorzaakt door een verzwakt immuunsysteem, volgens het artikel "spruw" door de Mayo Clinic personeel. Het kan worden veroorzaakt door het overmatig gebruik van antibiotica en corticosteroïden. Hoewel anti-schimmel medicijnen worden vaak voorgeschreven door artsen voor deze aandoening, zijn er ook een aantal zeer effectieve home remedies voor het wegwerken van spruw.

Aan de slag

Sinds spruw wordt veroorzaakt door een schimmel genaamd Candida albicans, het eerste wat je moet doen is te verwijderen suiker en gluten uit je dieet. Suiker en gluten zal de schimmel voeden en maken het bijna onmogelijk om te behandelen. Veel commerciële voedingsmiddelen bevatten gluten, zoals brood, melk en granen. Wissels zijn beschikbaar in de gezondheidszorg gangpad van de meeste winkels. Spruw kan zich snel verspreiden naar de keel en zelfs de slokdarm. Naast de veranderingen in het dieet, je kunt mixen 1/2 theel. zout in 3 oz. van warm water. Roer het mengsel voor een paar seconden, dan gorgelen met het voor 45 seconden. Swish het zoute water rondom uw mond en tong grondig voordat het uit te spugen. Herhaal deze procedure nog twee keer.

Schrapen van de tong

Na het gorgelen, het afmeten van een andere 1/2 theel. zout en strooi het op je tong. Borstel je tong met het zout en een tandenborstel. Je hoeft dat niet te harde borstel als de haren van uw tandenborstel zal vrij gemakkelijk versnipperen de witte bultjes. Je mag een beetje ongemak. In de toekomst grondig te poetsen alle gebieden van je tong. Gorgelen met water en onderzoeken uw tong. Let op de gebieden die de meeste aandacht nodig hebben. Poets je tong nog twee keer, je mond spoelen met water na elke borstelen. Tot slot, spoel je tandenborstel af en gebruiken, of een tong schraper, om de harige witte residu dat achterblijft op je tong te verwijderen. Herhalen van de bovengenoemde stappen als elke dag nodig. Zodra u zich te ontdoen van de spruw, zorg ervoor dat je je tanden poetst regelmatig en gebruik mondwater.

Follow-up Care

Geleidelijk ga terug op je normale dieet, maar probeer je inname van suiker en gluten beperken. Vermijd het nemen van te veel voorgeschreven medicijnen en corticosteroïden. U kunt ook probiotica, die 'vriendelijke bacteriën' die kunnen helpen herstellen de natuurlijke bacteriën in het spijsverteringskanaal zijn te nemen. Je natuurlijke bacteriën is wat gevechten uit candida overgroei, die de primaire boosdoener van spruw. Eet yoghurt in plaats van probiotica voor een gezond spijsverteringskanaal. Yoghurt bevat ook culturen van bacteriën. Het handhaven van een verstandig dieet en gezondheid spijsverteringskanaal zal helpen voorkomen terugkerende uitbraken van orale of mond spruw.