Home Remedy voor een Wheezing 5-dagen oude pasgeboren

Piepende ademhaling bij uw pasgeboren kan klinken als een fluitend geluid in zijn borst als hij probeert te ademen. Voor baby's tot twee maanden oud, borst congestie en "junky ademhaling" kan te wijten zijn aan hun smalle neus hebben van een aantal oude opgedroogde melk dat de passage tijdens het voeden of gewoon slijm of speeksel heeft aanloop.

Home Remedy

Volgens babycenter.com, moet je een rubberen bol spuit gebruiken om slijm of opgedroogd melk uit de neusgaten van je baby te verwijderen. U kunt deze vinden in de baby-afdeling van een warenhuis. Voordat u de spuit te gebruiken om te zuigen uit elke slijm of opgedroogd melk uit zijn neus, gebruik zoutoplossing zakt naar bevochtigen en los te komen van de deeltjes eerst. U kunt de druppels kopen of spray bij elke apotheek. U kunt ook uw eigen thuis te maken door het oplossen van ¼ theel. zout in 8 oz. van warm water. Bewaar deze in een overdekte glazen pot.

Wanneer u zetten de druppels in de neus van uw baby of met behulp van een zoutoplossing spray fles, herinner me dat hij zal huilen. Vergeet niet, deze procedure is niet schadelijk voor je baby zo lang als je het doet met zorg. Hebben deze volgende stappen voordat voeden hem dus zal hij niet kokhalzen en spugen voedsel.

Leg je baby in je schoot, tussen je knieën met zijn voeten tegen je buik. Doe 1 of 2 druppels zoutoplossing in elk neusgat met een pipet of spuit een of twee keer als u een zoutoplossing spray. Met je spuit, zuig elk neusgat eenmaal en verwijder de resten van de spuit in een weefsel. Niet zuigen neus van uw baby meer dan twee of drie keer per dag, en niet toe te voegen zoute druppels voor meer dan vier dagen.

Als u merkt dat uw baby ervaart zware ademhaling en "speleologie" van de borst houdt aan gedurende uren aan een stuk, bel uw kinderarts.