Home Remedy voor een neurogene blaas

In patiënten met neurogene blaas, de hersenen niet goed gevoel van volheid mede de blaasspier dat zou de spier te openen tijd normaal leeg. Dientengevolge, mensen met een neurogene blaas deze behouden urineren tegen abnormaal hoge frequentie of het tegenovergestelde toestand, waarbij zij leeg abnormaal infrequente intervallen. Het beste huis remedie voor neurogene blaas is een schema waarmee u de controle van uw vochtinname en output van ongevallen of andere problemen te voorkomen vast te stellen.

Controle Vloeistofinname

Aangezien u hebben over het algemeen om te plassen op regelmatige tijdstippen op basis van hoeveel vocht je verbruikt, als u uw vochtinname kan controleren, kunt u regelen hoe vaak en wanneer je moet plassen. Als u een neurogene blaas, een plan uitwerken thuis (of met uw arts als u liever) om te bepalen wanneer vloeistoffen en consumeren hoeveel. Typisch, vermijd het drinken van veel 's avonds laat, zodat je een volle blaas, terwijl u slaapt, wanneer ongelukken zijn meer geneigd te gebeuren niet zal hebben.

Plan Uw Urination Schedule

Zodra u uw vochtinname onder controle, kunt u dezelfde scheduling plannen gebruiken om tijden in te stellen wanneer je moet plassen. Als je naar de badkamer op regelmatige tijdstippen, zult u minder kans op ongevallen te hebben of om het gevoel alsof je nodig hebt om naar het toilet wanneer je dat niet doet. Over het algemeen is het een goed idee om in de gewoonte van het plassen voor het uitgaan, een uur of zo na het eten of drinken of na routinematige activiteiten zoals zwemmen. Dit zal de dringende noodzaak om je blaas te legen door u te helpen om een ​​regelmatig schema te houden gedurende de tijd dat deze normale taken worden uitgevoerd voorkomen.

Gebruik een katheter om u te helpen Urineren op Schedule indien nodig

In sommige gevallen kunt u katheters gebruiken om u te helpen plassen als je niet in staat om te gaan op schema zijn. Het juiste gebruik van een katheter kan worden geleerd van een zorgverlener en kan worden beoefend thuis. Met behulp van een katheter in de nacht kan helpen elimineren de noodzaak om upt oo krijgen vaak te plassen.