Home Remedy voor een Gum Kook

Gum kookt optreden wanneer de bacteriën die tandvleesontsteking en gingivitis creëren binnenvalt de mond, waardoor kleine gebieden van infectie. Deze pijnlijke en onaangename zweren kunnen worden behandeld met huismiddeltjes; Echter, zelfs als je toevlucht nemen tot deze middelen, is het zeer belangrijk dat je naar de tandarts gaan en te leren van de oorzaak voor het probleem. Gum ziekte is zeer ernstig, en soms tanden verloren gaan als gevolg.

Zoutmengsel

Meng 1 theelepel. zuiveringszout en 1 tl. van keukenzout op een bord. Bevochtig een katoenen bal en plaats deze vervolgens in de baking soda en keukenzout, te laten ontbinden en genieten van het mengsel. Plaats de katoenen bal boven het tandvlees kook en laat het daar zo lang mogelijk (bij voorkeur vier of vijf uur). Herhaal drie tot vier keer per dag.

Home Remedy Recept

Meng 3 eetl. van actieve kool poeder, 1/2 theel. kruidnagel olie, 1/3 theel. cayennepeper, 1/2 theel. olijfolie en 1/2 theel. van geelwortel tot een pasta. Smeer de pasta over je kook of geïnfecteerde tand. Als het tandvlees kook barst tijdens dit proces, spoel je mond met water, en dan je mond spoelen met een 1,5 procent waterstofperoxide oplossing.

Het verplaatsen van de Pus

Plaats een droge zwarte theezakje in je mond tegen de kook. Laat het theezakje zitten 's nachts. Als u niet wilt om te slapen met het theezakje binnenkant van je mond, gewoon plaats het tegen de kook gedurende 4 uur of zo, terwijl je verder met andere activiteiten. Dit zal de infectie naar voren te trekken en de afvoer van de pus, het verminderen van pijn en zwelling.