Home Remedy voor een gekraste Eye

Ogen kunnen raken bekrast wanneer deeltjes van zand, stof of vuil in hen en maak kleine krassen op het oppervlak van uw oog. Je zult weten als je een bekraste oog omdat je het gevoel dat je niet kunt openen of sluiten van het goed en kan je het gevoel alsof er iets in je oog. Er zijn verschillende home remedies voor een bekraste oog.

Onderzoeken

Onderzoeken uw ogen om zeker te zijn dat er niets in zit. Dr. Tate, een oogarts in Minnetonka, MN, zegt dat als een klein deeltje van de stof of vuil is nog steeds in je oog, kan het doorgaan met krassen op je oogbol en verder beschadigen. Laat iemand kijk in je ogen onder een licht om te zorgen dat er niets in het te maken. Verwijder eventuele deeltjes voorzichtig met een vingertop. Spoel uw oog met warm, schoon water om iets dat je niet kunt verwijderen met de hand te verwijderen. Als u een deeltje dat niet uit je oog kan worden verwijderd, gaat u naar de oogarts of de meldkamer onmiddellijk. Verspil uw tijd niet verspillen met huismiddeltjes of er nog iets in je oog, omdat die blijvende schade kunnen veroorzaken.

Bedek de ogen

Bedek je ogen zodra je zeker dat er niets in het hebben gemaakt. Dr. Tate doet vermoeden met betrekking tot uw oog met een ooglapje voor een dag. Dit maakt het mogelijk om te rusten, omdat het niet werkt op de kleine bewegingen moeten zien maken. Gebruik de ooglap voor een dag en houdt het op 's nachts en kijk of je oog voelt beter.

Verlaat Eye Alone

Laat je gekrast oog alleen om het te helpen om sneller te genezen. Dr. Tate zegt dat de meeste krassen zichzelf zal oplossen in een dag of twee. U kunt gebruik maken van gewone zoutoplossing oogdruppels indien uw oog lijkt droog of moe, maar anders dan dat, laat het met rust. Doe het niet wrijven of krabben.

Raadpleeg een arts indien uw oog niet beter in één dag te krijgen. Dr. Tate zegt dat dit een geval waarin huismiddeltjes alleen moet worden berecht voor 24 uur bij de meeste. Als er schade aan uw ogen dat niet binnen een dag alleen laten het niet verbeteren, kunnen er microscopische objecten in je oog dat je niet kunt zien. Je zou ook gevoelig voor infectie, en het verlaten van het zonder medische hulp kan een belangrijke eye probleem veroorzaken, verlies van het gezichtsvermogen of zelfs blindheid.