Home Remedy voor een beknelde zenuw in de nek

Home Remedy voor een beknelde zenuw in de nek

Terwijl beknelde zenuwen zijn een veel voorkomende kwaal, ze vaak resulteren in pijn, ongemak, gevoelloosheid en zelfs spiervermoeidheid. Terwijl de zenuwen aan de basis van de ruggengraat en nek worden meest getroffen, kan elke zenuw worden "geknepen" resulteert in pijn in het lichaam. Met voldoende rust en behandeling, maar de patiënt moet enige verlichting ervaren binnen enkele dagen.

Toelichting

Zenuwen worden "geknepen" wanneer te veel druk wordt uitgeoefend op de zenuw door omringende weefsels, waaronder kraakbeen, bot, pezen en spieren. Wanneer de zenuw druk ondervindt, kan de normale functie van de zenuwen verstoren, wat resulteert in een tintelend gevoel, spierzwakte, gevoelloosheid en pijn. Hoewel een geknepen zenuw overal op het lichaam, de onderrug, nek en schouders meest getroffen. Wanneer deze zenuwen beklemd raken, worden de zenuwwortels ook beïnvloed; pijn die kan uitstralen van de basis van de nek voor de armen, handen of zelfs benen.

Cinnamon Remedy

Veel homeopathische specialisten aanmoedigen van het gebruik van een kaneel-gebaseerde pasta om hulp te verlenen aan nek lijden aan geknepen zenuwen. Om de pasta te maken, combineer 1 el. kaneel, 1 eetl. honing en een kwart kopje rozenwater. Meng en breng met een washandje om het gebied, en laat gedurende ongeveer een half uur vóór het wassen af ​​met warm water. Dit brouwsel wordt opgemerkt om hulp te bieden bij het verlichten van de pijn tijdelijk.

Rauwe aardappel Remedy

Een extra homeopathisch middel voor beknelde zenuwen is een rauwe aardappel snijd ze in dikke plakken. Leg de plakjes over het getroffen gebied en laat gedurende een half uur. Na de aardappel begint te drogen, te verwijderen en te wassen met warm water. Deze remedie is gemeld om te helpen bij het versnellen van het herstel van de beknelde zenuw, en kan verlichting geven bij sommige patiënten.

Mosterd Olie Remedy

Sommige patiënten hebben verlichting van pijnlijke geknepen zenuwen ervaren door het toepassen van warme mosterd olie om de nek. Dit mengsel moet worden overgelaten aan de hals zo lang mogelijk. Het brouwsel blijkbaar werkt omdat het helpt bij de zenuwen los te draaien en hen te helpen te ontspannen; Deze ontspanning zorgt de zenuwen herschikken de juiste positie.

Extra Homeopathische middelen

De makkelijkste homeopathisch middel voor een beknelde zenuw is rust. Patiënten moeten zich onthouden van elke onnodige lichamelijke activiteit, en moet er zeker zes tot acht uur slaap per nacht te krijgen. Bovendien kunnen patiënten verlichting vinden toepassing ijs tot het gebied voor vijf minuten per keer. Patiënten kunnen ook proberen te slapen zonder een kussen en zitten met de rug scheef rechtop. Dit zorgt ervoor dat de achterkant niet is gebogen, waarbij de geknepen zenuw verergert.