Home Remedy voor donkere vlekken op het voorhoofd

Home Remedy voor donkere vlekken op het voorhoofd

Donkere vlekken op het voorhoofd kan worden veroorzaakt door ouderdomsvlekken, littekens breken puistjes of sproeten die donkerder zijn gegroeid. Donkere vlekken die verschijnen als mollen, maar hebben ongelijke randen, moet op worden bekeken door uw arts om uit te sluiten huidkanker. Home remedies zijn beschikbaar om het uiterlijk van donkere vlekken op je voorhoofd vervagen.

Home Remedies

Solliciteer citroensap aan de donkere vlekken op je voorhoofd. Citroensap heeft zure eigenschappen die helpt bij het verlichten en afpellen van de buitenste laag van de huid. Dompel een katoenen bal in citroensap en breng op donkere plekken twee keer per dag gedurende zes tot acht weken.

Wrijf een plak van rode ui op de donkere plekken twee keer per dag gedurende zes tot acht weken. De ui heeft hetzelfde effect als de peeling citroen vanwege zijn zuurgehalte.

Solliciteer aloë vera sap om donkere vlekken. Aloë vera bevat helende ingrediënten die kunnen helpen verjongen en de huid veroorzaken donkere vlekken te vervagen. Solliciteer twee keer per dag voor een maand.

Solliciteer ricinusolie om de donkere gebieden op uw voorhoofd. Gebruik een katoenen bal toe te passen. Ricinusolie tot ver de huid en heeft anti-inflammatoire ingrediënten die de verschijning van donkere vlekken kan verminderen. Houd wonderolie uit de buurt van uw ogen.

Breng een mierikswortel oplossing voor donkere vlekken. Rasp een vier-inch-lange mierikswortel en meng in een kwart kopje cider azijn. Laat het mengsel zitten in een afgedekte container voor twee weken, dagelijks schudden. Na twee weken, zeef het mengsel en afdekken in de koelkast. Breng een kleine hoeveelheid aan op de donkere vlekken en laat op vijf minuten en spoel af. Solliciteer drie keer per dag, en de resultaten moeten worden gezien binnen een week of twee.

Meng twee eetlepels appelazijn en twee eetlepels van de ui sap. Breng het mengsel op donkere vlekken op het voorhoofd, met watten. Solliciteer mengsel per dag gedurende 1-2 maanden of totdat u kunt zien resultaten. Ui en azijn bevatten zure eigenschappen die donkere gebieden kan vervagen.

Als alle toepassingen roodheid of irritatie aan de huid, stoppen met het gebruik onmiddellijk. Sommige huidtypen zijn gevoeliger voor bepaalde actuele oplossingen. Bespreek met uw arts of dermatoloog elk verdacht uitziende donkere vlekken op je gezicht of elders op je lichaam.