Home Remedy voor de behandeling van brandend maagzuur

Maagzuur, ook wel indigestie, gekenmerkt door een zwakke maagslijmvlies. Brandend maagzuur is een veel voorkomend probleem met meerdere oorzaken. Oorzaken van brandend maagzuur zijn onder het eten te snel, stress, overgewicht, erfelijkheid, een dieet met veel vet en meer. Er zijn veel medicijnen beschikbaar voor de behandeling van brandend maagzuur, maar er zijn veel natuurlijke remedies en dat het risico van bijwerkingen van geneesmiddelen hebben. Probeer deze home remedies voor brandend maagzuur eerste, en als indigestie aanhoudt, raadpleeg een arts.

Common Irriterende

Vóór de behandeling van zuurbranden met natuurlijke home remedies, evalueren uw huidige levensstijl. Cherie Calbom en Maureen Keane, auteurs van "Sap for Life", zeggen dat tabak en alcohol rechtstreeks verband houden met brandend maagzuur en maagzuur patiënten moeten elimineren of aanzienlijk terug op deze twee stoffen te snijden. Dit bepaalt of roken en alcohol drinken zijn de bronnen van indigestie, of wanneer het probleem komt van andere redenen.

Bananen

Hebben een banaan voor het ontbijt of werken het ergens in uw dagelijkse voeding. Bananen vacht van de maag en het te beschermen tegen pijnlijke spijsvertering zuren. Bananen zijn zeer makkelijk te verteren, zodat ze niet alleen indigestie te behandelen natuurlijk, ze zullen ook niet leiden tot verdere maagzuur. Deze natuurlijke maagzuurremmer werkt met zowel verse of gedroogde bananen, en het duurt maar een paar minuten voor de verlichting van brandend maagzuur te voorkomen.

Vermijd te veel eten

Twee van de oorzaken van brandend maagzuur zijn obesitas en een vetrijk dieet. Overeten rekt de maag en veroorzaakt maagzuur samen met vele andere problemen. Te veel eten in een keer zet te veel in de maag, waardoor onverteerd voedsel te borrelen back-up en de oorzaak van de pijn van zure oprispingen en brandend maagzuur. Eet kleinere maaltijden in een ontspannen sfeer, want spanning is ook gekoppeld aan indigestie.

Baking Soda

Los op een theelepel bakpoeder in een kopje water. Zuiveringszout zal de zuren zodra het wordt verbruikt neutraliseren. Het heeft wel een paar bijwerkingen. De eerste is dat het geen aangename smaak. Degenen die gebruik maken van deze methode van indigestie opluchting raden snel te drinken door een rietje. De tweede neveneffect is dat het direct gas zal bevrijden van het zuur opbouw, waardoor je onvermijdelijk oprisping.

Muntthee

Muntthee heeft een ontgiftende werking op het lichaam. Een kopje muntthee na een maaltijd zal de maag te kalmeren en te voorkomen dat maagzuur te voorkomen. Het is belangrijk op te merken dat dit alleen geldt voor muntthee, niet pepermuntjes of pepermuntjes in het algemeen. Toen in de vorm van thee, munt is een remedie tegen maagzuur. Genomen op een andere manier, zoals in mint snoep of olie, daadwerkelijk is gemeld aan brandend maagzuur veroorzaken.

Bedtijd

Wacht een paar uur na het eten voordat je naar bed. Liggen direct na het eten kan het moeilijk maken voor het lichaam om onlangs geconsumeerd voedsel te verteren. Dit zal verschrikkelijke zure oprispingen en brandend maagzuur veroorzaken. Waardoor voedsel volledig verteren voor het slapen het risico van nachtelijke indigestie verminderen. Dit is vooral belangrijk omdat dinermaaltijd meestal de zwaarste van de dag en meer tijd met succes worden verteerd.

Ginger Root

Gemberwortel assistenten bij de spijsvertering en wordt vaak aanbevolen in het koken recepten om brandend maagzuur te voorkomen. Een veel voorkomende maagklachten remedie is ginger ale --- gember is een oude maag voorbereiding. Historici zeggen dat gemberwortel was waarschijnlijk een van de eerste geneesmiddelen die worden gebruikt voor brandend maagzuur. Gemberwortel kan worden gevonden in de supermarkt en moet worden geschild gegeten.