Home Remedy voor Congestion

Home Remedy voor Congestion

Decongestion houdt de verlichting van een verstopte neus, dat is wanneer de nasale passages worden belemmerd als gevolg van de zwelling van de membranen die de neus bekleden. Deze membranen opzwellen als gevolg van ontsteking van de bloedvaten. Deze voorwaarde is ook bekend als verstopte neus en nasale verstopping. Er zijn een aantal veel voorkomende oorzaken van congestie, zoals sinus-infectie, hooikoorts en allergische reactie. Probeer verschillende decongestivum huismiddeltjes om uw klachten (die ademhalingsproblemen, verstopte neus en lichte hoofdpijn bevatten) te verlichten.

Hete vloeistoffen

Het drinken van hete vloeistoffen is een snel, gemakkelijk en ontspannen manier om te helpen zich te ontdoen van een verstopte neus. Niet alleen kan het consumeren van hete vloeistoffen (zoals kip bouillon, appelcider, thee en groentebouillon) helpen bij een verstopte neus, kunnen ze ook het verzorgen van de gevoelens van algemene malaise en ongemak in verband met congestie. De stoom en warmte zal de neus lopen, die kan duidelijk uit de benauwdheid krijgen.

Steam

Steam is een eenvoudige en handige manier om een ​​verstopte neus te verminderen. Jezelf bloot te stomen door op te staan ​​in een stoombad of door simpelweg het nemen van een warme douche. De stoom zal de neus te lopen. U kunt uw eigen "stoombad" door het invullen van een kom met warm water en het toevoegen van in sommige muntolie, eucalyptus of oranje te maken. Als u bedekken je hele gezicht met een kleine handdoek en mager over de kom, en dan diep inademen, zal het helpen opruimen van uw files.

Irriterende stoffen

Snuiven irriterende stoffen zoals menthol en uien kan ook helpen verlichten van neusverstopping. De meeste mensen hebben uien in hun huis. Knip een ui doormidden en dan gewoon houden direct onder je neus voor een tijdje, dat moet brengen over bijna direct congestie. Ook deppen een menthol wrijven direct onder je neusgaten, die vergelijkbaar zijn met neusdruppels spuiten functioneert.