Home Remedy voetenbad voor zachte voeten

Als u graag op sandalen en een open teen schoenen te dragen, u wilt dat uw voeten en teennagels er goed uitzien. Bovendien, je wilt zachte voeten, niet taai, droog, eelt Ones. Wanneer uw voeten zijn in slechte staat, dat blijkt. Huisremedie voetbaden verzachten je voeten. Vind veel van de ingrediënten die je nodig hebt voor deze voetbaden in uw eigen keuken.

Citroensap

Giet 1 kop citroensap in een kopje water. Dompel een papieren handdoek in het water en breng het aan je voeten. Dit zal je voeten gladder te maken, zacht en zal geuren te elimineren, volgens Pioneerthinking.com

Honey to the Rescue

Combineer 1 eetl. van honing, 1 eetl. vloeibare zeep, 1 theel. vanille-extract en 2 el. van zoete amandelolie. Giet het mengsel in een voet kom of bekken en steek je voeten in. Geniet gedurende 15 minuten

Andere ideeën

Een andere suggestie is om 12 druppels eucalyptus essentiële olie mengen met 1 el. amandelolie, 1 eetl. olijfolie en 1 tl. tarwekiemolie. In plaats van het baden van uw voet in dit mengsel, slather het op je voeten en hielen. Laat het op zo lang als je wilt.

Gebarsten Hiel Dilemma

Gebarsten hielen zijn onaantrekkelijk en pijnlijk. Meng 1/2 kopje glycerine en 1/2 kopje rozenwater en dit mengsel van toepassing zijn op uw voeten. Overweeg gieten citroensap in een container, samen met 1 tl. vaseline. Dompel je voeten in. Dit moet helpen genezen uw gebarsten hielen. Wrijf een rijpe banaan op uw gebarsten hiel huid en laat het daar 10 minuten, volgens Home-remedies-for-you.com.

Etherische oliën

Meng rozemarijn, geranium en pepermunt oliën en doe dit mengsel in een kom. Week je voeten in het mengsel. Dit zal uw vermoeide voeten te revitaliseren en maken ze gladder. Of probeer een "verjongende voetenbad" recept uit Birchillhappenings.com. Meng 4 druppels mirte, munt en grapefruit, samen met 3 druppels cajeput en 1 tl. van een vervoerder olie, zoals sesam, hazelnoot of amandel. Meng ze in een kom met warm water. Week je voeten gedurende 15 minuten. Dit zal ook afkoelen warme voeten.

Melk en de puimsteen

Best-natural-cures-health-guide.com adviseert dat het toevoegen van een paar druppels etherische olie aan uw voetbad om je voeten zachter te maken. Gebruik een puimsteen op je hielen. Dit helpt zich te ontdoen van de droge, ruwe gebarsten huid. Melk toe te voegen aan een voetbad tot zachte huid te bevorderen.

Veel uitgeven op de Cocoa Butter

Vacht van uw voeten met cacaoboter en dan glijden op je sokken. Dit helpt om uw voeten te hydrateren, vooral terwijl je slaapt.

Kook een Mixture

Week je voeten in een mengsel van zuiveringszout, bitterzout, zeezout en essentiële oliën, zoals patchouli, sandelhout, mandarijn of lavendel, samen met 1 tl. kaneel, ½ theel. gember, ¼ theel. kruidnagel; 1 kopje suiker en 1 of 2 theel. glycerine. Glycerine is vooral effectief als het gaat om uw huid zacht.