Home Remedy Met Detox Body Wraps

Home Remedy Met Detox Body Wraps

Bereid door het plaatsen van een plastic druppel blad op een bed. Bereid lagen dekens om jezelf te wikkelen over de bovenkant van de body wrap: een ruimte deken; een gewone deken; en een plastic druppel plaat. Neem een ​​warme douche om de poriën te openen, met behulp van een loofah in kleine cirkelvormige bewegingen om klaar de huid. Hebben water op kamertemperatuur verkrijgbaar, zodat u tijdens de wrap kan drinken.

Koffiedik Anti-Cellulite Body Wrap

Plaats warme koffie roosters op de huid, en wikkel gaas over het gebied te houden van de koffie maalt op zijn plaats. Bedek het gebied met plastic wrap. Ga liggen, die het zelf met de dekens. Het lichaam wrap zal vetcellen stimuleren en te verwijderen giftige stoffen uit de huid. Na 30 minuten verwijder de folie en vervolgens neem een ​​douche.

Sea Clay Firming Body Wrap

In een grote pan, kook acht kopjes gedestilleerd water en een kopje Epsom zouten. Haal van het vuur en voeg twee kopjes van klei: Bentoniet voor de vette huid, Roze kaolien voor een gevoelige of droge huid, Geel kaolien voor de normale huid. Steil voor 15 minuten. Dip handdoeken in het mengsel en wikkel je lichaam van je enkels naar je nek. Liggen en bedek met de dekens. Na 60 minuten, verwijder de folie en neem een ​​lauw bad. De klei trekt de gifstoffen uit het lichaam, terwijl het comprimeren van de zachte huid weefsels. Het resultaat is een verbetering van de elasticiteit van de huid en de spier base die steviger en gladder.

Zeewier Body Wrap

Zeewier zit vol met mineralen en sporenelementen die voeden en de huid als het trekt gifstoffen uit het lichaam. In een grote pot, kook drie liter gedestilleerd water. Voeg twee kopjes van zeewier en steil voor 5-7 minuten. In het alternatief, kan een kopje gedroogd zeewier of een kopje poedervorm kelp worden gebruikt. Dompel de handdoek in het mengsel en wikkel je lichaam van je enkels naar je nek. Liggen en dek af met een plastic deken.