Home Remedy Cures voor Ezcema

15 miljoen mensen in de Verenigde Staten hebben een vorm van eczeem (atopische dermatitis), volgens het National Institute of Health. Hoewel eczeem vaakst treft kinderen onder de 5 jaar, kan dit van invloed op volwassenen. Veel kinderen ontgroeien de conditie in de leeftijd tussen 5 en 15. U kunt niet "vangen" eczeem van iemand anders of genezen, maar je kunt met succes behandelen met een goede thuis routine.

Oorzaken en symptomen

Eczeem heeft meerdere oorzaken, zoals genetica, stress, of allergieën voor chemie, voeding, omgevingsfactoren, materialen, detergenten of sigarettenrook. U kunt eczeem ontwikkelen wanneer een van deze factoren overbelast je immuunsysteem.

"Eczeem" is een algemene term die ontstoken huid. Eczema.net beschrijft deze toestand als "de jeuk die uitslag." Je kunt eczeem overal op je lichaam te krijgen --- zelfs uw hoofdhuid. Krabben zal veroorzaken rode, droge en rashy huid. Uw huid zou voelen geïrriteerd, schilferig, huilerig of hobbelig, en kan het bloed of vocht sijpelen. Je zou kunnen jeuken en krabben 's nachts zonder het te beseffen tot' s morgens.

Het voorkomen

Om eczeem flareups voorkomen, verminderen de drang en het vermogen om te krabben. Start en houdt een dagboek van symptomen en mogelijke oorzaken. Track voedselinname, milieu-triggers (huisdieren, het weer verandert, chemicaliën, enz.), En stress niveaus. Let op patronen van oorzaken en reacties, en vervolgens leren om triggers te vermijden. Trim nagels vaak, en schoon te houden. Draag handschoenen bij het schoonmaken en de omgang met chemicaliën of schoonmaakmiddelen. Draag katoenen kleding, en blijf weg van wol en andere harde materialen. Gebruik een milde zeep, deodorants en lotions.

Bathtime

Dr Daniel F. Soteres van Asthma & Allergy Associates van Colorado raadt aan nachtelijke baden voor 20 tot 30 minuten met ongeparfumeerde olie in het water. Onmiddellijk na het weggaan van het bad (binnen 3 minuten), lotion of plantaardig bakvet. Verzegelen dan in de moisturizer met vochtige gaas wraps of bevochtigd pyjama. Voor eczeem op de voeten of handen, op warme en natte sokken en handschoenen. Als uw eczeem ernstig is, baden en te hydrateren twee keer per dag.

Extra Remedies

U kunt ook minimaliseren eczeem afleveringen met steroïden (lokale of orale) en antihistaminica voorgeschreven door een arts. Je zou kunnen vinden verlichting thuis uit ultraviolet licht behandeling, luchtbevochtigers, luchtreinigers, homeopathie, aromatherapie en andere alternatieve modaliteiten. Voor hardnekkige eczeem patches, van toepassing koude kompressen. Ook maakt het een doel om stress te verminderen, en daarmee het risico op eczeem, met meditatie, yoga of zelf-hypnose.