Home Remedy Behandeling voor Mushroom Allergie symptomen

Mensen genieten van het grootste deel van de heerlijke soorten paddestoelen, toe te voegen aan gerechten in een ontelbaar aantal manieren. Soms hun opname in een maaltijd is zo zwak dat je misschien niet eens beseffen dat je net hebt gegeten een paddestoel. Voor de gemiddelde persoon, zou dit geen probleem zijn, maar als u last heeft van allergieën paddestoel, kan het zijn. Er zijn manieren om de behandeling van milde paddestoel allergieën thuis zonder haasten naar de dichtstbijzijnde eerste hulp.

Allergie symptomen

Paddestoel allergieën zijn zeldzaam, maar ze kunnen ernstig zijn, en een allergie-aanval kan komen van het inademen van stofdeeltjes in de lucht, door aanraking, of door inname van paddestoelen. Reactie ernst varieert. In sommige gevallen kan je het gevoel alsof je hart is racen, en je tong en lippen zwellen op als je de paddestoel ingenomen. U kunt breken in een uitslag over het hele lichaam of lijdt aan vreselijke jeuk, met name waar het lichaam in contact kwam met de paddestoel.

Ademhalingsmoeilijkheden

Als je met een milde reactie op champignons, maar je voelt je borst krijgen strak, of als u problemen hebt met ademhalen, zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Eerste, blijf kalm - hoe meer je in paniek hoe ernstiger de symptomen kan worden. Als u wilt, kunt u een papieren lunch tas gebruiken om in te blazen, en ervoor zorgen dat u het nemen van diep genoeg adem. U kunt een over-the-counter allergie medicijnen (antihistaminicum) te nemen, zoals Benadryl om de symptomen te verminderen. Als uw ademhalingsproblemen zijn matige tot ernstige, niet proberen een huis remedie - 911 onmiddellijk.

Hives & Huiduitslag

Het is gebruikelijk bij allergische reacties in te breken in netelroos of een uitslag over een deel of het grootste deel van uw lichaam. Neem een ​​over-the-counter medicatie zoals Benadryl, of een actueel steroïde, om de reactie tegen te gaan. Er zijn ook over-the-counter medicijnen om de jeuk van netelroos of een uitslag te verminderen. U kunt calamine lotion gebruiken om de jeuk verminderen, of een lange weken in een warm bad met twee kopjes havermout toegevoegd aan het water om de jeuk stoppen.

Tips

Als u weet dat u zelfs kleine paddestoel allergieën, informeren restaurants en vrienden wanneer u uit eten, zodat u niet met hen in contact komen. Als u begint met een ernstige reactie op paddestoelen, bel dringende medische hulp meteen voordat de toestand verslechtert - en dragen een adrenaline pen als je weet dat je zo'n allergie.