Home Remedies voor Zwemmer's Ear

Home Remedies voor Zwemmer's Ear

Gebruik home remedies voor zwemmer het oor te helpen vechten tegen infecties en schimmels groei. Zwemmer het oor wordt veroorzaakt door een teveel aan water vast komen te zitten in de gehoorgang. Het gebeurt over het algemeen het meest in de zomer of het zwemseizoen, maar kan gebeuren gedurende het hele jaar ook.

Ontsmettingsalcohol en witte azijn

Spoel de oren met een watje gedrenkt in een mengsel van half azijn en half ontsmettingsalcohol. Volgens Dr Emily Senay, een CBS medische correspondent, kan de azijn alle bacteriën op de loer in het oor te doden en de alcohol droogt het overtollige water.

Olijfolie

Een oude folk remedie zegt op te warmen een paar druppels extra vergine olijfolie, en breng vervolgens in het oor en dek af met een watje om de drainage te voorkomen.

Warme kompressen

Houd een verwarmings-pad of een warme doek tegen de pijnlijke oor. De warmte helpt verdampen overtollig water en pijn tijdens oor.

Babyolie

Plaats 2-3 druppels van baby-olie in de oren voorafgaand aan het invoeren van het water. Volgens The Doctor's Book of home remedies, kan dit helpen voorkomen zwemmer het oor.

Garlic Oil

Om de ontsteking in je oor te verminderen, plaatst 2-3 druppels knoflookolie in de gehoorgang. Dit kan ook helpen bij de genezing en het vergroten van de immuniteit.

Blow Dry

Zet je föhn op een lage stand en blaas in het oor, die de droger op zijn minst 12 tot 18 centimeter afstand van het oor. Dit zou helpen elimineren overtollig water in het oor.

Oordoppen

Overweeg het gebruik van oordoppen voor zwemmers als je in het water. Dit zal helpen voorkomen dat het water van het krijgen in het oor en het veroorzaken van irritatie.