Home remedies voor wratten

Home remedies voor wratten

Wratten zijn lelijk, irritant en het feit dat ze aan de onderkant van je voeten kan ze soms pijnlijk maken. In feite is er niet veel goeds, dat kan worden gezegd over hen, behalve het feit dat je ze thuis kunnen behandelen. Er zijn niet veel studies gedaan die de home remedies voor wratten op de voetzool te steunen, maar er zijn veel "mond tot mond" getuigenissen over wat werkt en wat niet.

Azijn

Een van de meest populaire home remedies voor wratten is inclusief het gebruik van appel cider azijn. Geniet voet in warm water en vervolgens een vaseline op de huid rond de wrat, maar niet op de wrat. Solliciteer appelazijn een katoenen bal en toe te passen dan de katoenen bal aan de wrat. Dek af met duct tape en laat voor zo lang als je kunt, zelfs de hele dag, indien mogelijk. Deze methode moet ten minste eenmaal per dag worden gedaan en links op gedurende ten minste 60 minuten. Er is geen noodzaak om de azijn af te spoelen na wanneer u opstijgen de katoenen bal. Na twee weken, de wrat begint verkleurt en verhoogt uit de huid, tot hij valt. Degenen die deze behandeling te bevorderen adviseren de voortzetting daarvan voor 7 tot 10 dagen na de wrat is om verwijderd te zorgen dat het niet terugkeert.

Tea Tree Oil

Wratten zijn het product van HPV (humaan papillomavirus), volgens de Mayo Clinic, en niet een schimmel zoals sommigen vermoeden. Het virus kan door de huid binnen via scheurtjes of sneetjes. De Encyclopedie van de Chemie stelt dat tea tree olie, een bewezen anti-schimmel middel, is ook aangetoond in sommige studies om anti-virale eigenschappen te hebben. Dit is wat maakt het een populaire huis remedie voor wratten. Breng de tea tree olie op de wrat door hetzelfde proces hierboven gebruikt voor de appel cider azijn behandeling van vaseline tot in de duct tape. Tea tree olie kan hard zijn, dus als je een negatieve reactie huid te ervaren om het, zoals zwelling, huiduitslag of jeuk, stop het gebruik.

Eten Behandelingen

Hoewel er ook hier geen studies naar de volgende behandelingen, "mond tot mond" ondersteunen van oma's en opa's over de hele wereld hebben deze huismiddeltjes in leven gehouden. Sommige voedingsmiddelen die worden aanbevolen voor de behandeling van wratten zijn knoflook, aardappelen, citroenschil, bananenschil, cashewnoten en uien. Je niet eet dit voedsel om zich te ontdoen van de wratten, je ze in twee├źn gesneden of snijd ze open en wrijf ze op de wrat. De citroen en banaan schillen kan worden geplakt op de wrat, net zoals je tape de azijn of tea tree katoenen bal. De andere items die u gewoon wrijven op de wrat meerdere malen per dag. Zie het gedeelte Bronnen voor andere huismiddeltjes die zijn doorgegeven door de eeuwen heen.