Home remedies voor wratten verwijderen

Wratten kunnen pijnlijk zijn. Zij kunnen u stoppen van het doen van de dingen die je liefde. Zodra u zich te ontdoen van hen, kunnen ze zelfs weer verschijnen. Maar het hoeft niet zo te zijn. Na een aantal huismiddeltjes binnen handbereik zal helpen zich te ontdoen van uw wratten snel en goedkoop.

Duct Tape

Gemakkelijk de meest beroemde van de home remedies voor wratten verwijderen, met behulp van duct tape is ook een van de makkelijkste. Knip een stuk duct tape om te passen over de wrat. Verander het dagelijks. Als de wrat is ergens zichtbaar is, kunt u de tape met een verband te verbergen. Dit duurt maximaal een maand om de wrat te verwijderen.

Knoflook

Plet een teentje knoflook tot een pasta. Breng dit aan de wrat. Dek af met een verband. Dagelijks opnieuw toepassen totdat de wrat verdwenen is. Dit huis remedie voor wratten verwijderen zal een paar weken duren om te werken.

Een Soaked Cotton Ball

Dompel een katoenen bal in beide appelazijn of citroensap. Leg over de wrat en zijn plaats te houden met een verband. Dagelijks veranderen. Dit zou de wrat in een tot twee weken.

Kamfer Olie

Een ander huis remedie voor wratten verwijderen is meerdere malen het coaten van de wrat met kamfer olie per dag. Deze methode zich te ontdoen van de wratten binnen een week.

Tea Tree Oil

Breng tea tree olie op de wrat een paar keer per dag. Tea tree olie is ook ongeveer een week om de wrat te verwijderen.