Home remedies voor wratten op de voeten

Home remedies voor wratten op de voeten

Er zijn verschillende home remedies voor wratten op de voeten. Plantaire wratten vaak verdwijnen op hun eigen, maar ze kunnen pijnlijk zijn. Het behandelen van wratten thuis kan hen helpen sneller weg te gaan. Probeer deze ouderwetse behandelingen voor wratten.

Identificatie

Wratten verschijnen op de zolen en de bal van de voeten. Kijk voor kleine en korrelig, vlezige bulten die op de zolen van de voeten. U kunt ook harde, vlakke gezwellen, met ruwe oppervlakken en goed gedefinieerde grenzen. Een andere vertegenwoordiging zou zijn grijs of bruin brokken, met of zonder zwarte lokaliseert. Tenslotte kan elk hobbels die de normale lijnen en randen in de huid van de voeten onderbreken plantaire wratten.

Salycilic Acid

Over de toonbank remedies voor wratten, zoals Curad Mediplast, Dr Scholl's Clear Away plantaris, en anderen zijn gewoon oplossingen van salycilic zuur. Gebruik de applicator om het zuur een paar keer per dag naar het getroffen gebied. Als de geïnfecteerde huid sterft weg, kan het worden afgeschraapt met een nagelvijl of afgepeld. Het duurt vaak drie tot vier weken om wratten te verwijderen met deze middelen.

Duct Tape

Met behulp van een klein stukje duct tape, hebben betrekking op de wrat gedurende zes dagen en dan genieten van de voet in warm water, schrobben met een puimsteen, totdat de dode huid weg is. Herhalen als nodig is, soms tot twee maanden.

Azijn

Week je voeten in azijn gedurende 30 minuten een keer per dag voor een paar dagen. De wrat zal sterven en de huid in staat om weinig trek door weinig zal zijn. Deze methode wordt gemeld om te werken in minder dan twee weken, met pijn verlicht in minder dan 24 uur. Er lijkt geen verschil tussen de effectiviteit van de appel cider azijn en witte azijn.

Aloë Vera

Ofwel een fles aloe vera gel, of de uiteinden van de bladeren van uw aloë vera plant, werk als home remedies voor wratten op de voeten. Solliciteer zwaar omdat het snel wordt geabsorbeerd. Bedek met een verband, en herhaal dit meerdere malen per dag. Afpellen de dode huidcellen als het zich ophoopt.

Knoflook

Met behulp van een band-steun, is een dun plakje van ouderwetse, anti-parasitaire, anti-inflammatoire en anti-bacteriële knoflook gehandeld op de huid. Een knoflookolie capsule kan ook open worden gebroken en geperst in de wrat. Dit proces kan tot een maand.