Home Remedies voor witter maken van tanden

Het bleken van tanden kan een persoon een stralende glimlach te geven. Home remedies zijn een betaalbare manier om vlekken van de tanden te verwijderen. Zodra de vlekken zijn verdwenen, echter, voor de tanden te blijven wit neemt een continu proces.

Gebruik Citroenen

Als het witten van tanden, het citroensap werkt vanwege zijn citroenzuur. Het zuur zachtjes reinigt het tandglazuur. Er zijn een paar manieren om de citroenen gebruiken. Koop citroensap van een supermarkt en gebruik de vloeistof om de tanden te bleken. Dompel je tandenborstel in het sap en vervolgens toepassen op uw tanden. Een verse citroen kan ook worden gebruikt. Schil de citroen en wrijf de binnenkant van de schil tegen je tanden. Citroenen zijn een mild bleekmiddel, die kunnen helpen om de tanden witter te maken. De resultaten zullen niet dramatisch te zijn, maar je zult een verbetering in de kleur van uw tanden zien.

Gebruik Azijn

Zowel de witte azijn en appelazijn hebben azijnzuur. Het zuur kan de tanden reinigen verwijderen van vlekken. U kunt borstel de azijn op de tanden op een dagelijkse basis tot de tanden witter.

Gebruik Baking soda en waterstofperoxide

Veel tandartsen raden het reinigen van de tanden met een pasta gemaakt van soda en waterstofperoxide. De peroxide is een bleekmiddel. Het zuiveringszout heeft kleine korreltjes die een schurend kwaliteit te leveren. Gecombineerd, de twee stoffen zorgen voor een erg effectieve tanden witmaker. Het waterstofperoxide kan ook alleen worden gebruikt. Gewoon poetsen de tanden met het peroxide op een dagelijkse basis.

Keukenzout

Het maken van een pasta van keukenzout en water is ook bruikbaar voor het bleken van de tanden. Het zout heeft een schurende werking die diep de tanden kan reinigen. Een variatie is om citroensap te gebruiken in plaats van water bij het maken van de pasta. De blekende werking van de citroenen en de schurende werking van het zout zijn zeer effectief in het verkrijgen van de tanden witter.