Home remedies voor Tooth Pain Relief

Kiespijn wordt meestal veroorzaakt door geavanceerde tandbederf. Het abces dat resulteert in een kiespijn begint meestal als een holte of chip in de email. Deze openingen staan ​​bacteriën aan de pulp of midden van de tand infecteren. Dood weefsel, bacteriën en witte bloedcellen pus, waardoor de pulp te zwellen. De zwelling pulp duwt tegen het glazuur waardoor pijn. Er zijn verschillende natuurlijke manieren om pijn te verlichten en geheel te voorkomen van de aandoening.

Oorzaken

Meestal tandbederf en de resulterende kiespijn is door onvoldoende mondhygiëne. Het kan ook in de familie en kan worden verergerd door omstandigheden die een droge mond veroorzaken.

Beneficial Herbs

Kruidnagel olie verlicht kiespijn pijn. Breng 2 tot 3 druppels tand met een wattenstaafje.

Kava is nuttig voor uitstralende pijn. Het is gunstig voor nachtelijke pijn. Neem 20-60 mg per dag van Kavapyrone tabletten.

Tijm olie is een natuurlijke antiseptische en elimineert bacteriën in de mond. Volg de aanwijzingen op het etiket.

Willowbark biedt vergelijkbare pijnverlichting aspirine zonder de maag van streek en het risico van bloeden. Neem 20-40 mg in capsules 3 maal daags.

Wintergroen in de vorm van een mondwater. Bevat aspirine als pijnstiller methylsalicylaat.

Eten en Drinken

Eet royale hoeveelheden rauwe groenten en fruit. Ze bevatten mineralen die speeksel te houden van steeds overdreven zuur. Vermijd frisdranken en andere koolzuurhoudende dranken zoals ze slijten calcium in het tandglazuur. Vermijd plakkerige snoepjes die vasthouden aan het oppervlak van de tand.

Aanbevelingen

Warm zout water kan de pijn van een kiespijn of abces te verlichten. Spoelen met een oplossing van 1 kopje warm water en ½ theelepel zout.

Floss ten minste eenmaal per dag. Het is de beste manier om de plaag te verwijderen.

Heeft kauwtabletten vitamine C tabletten niet gebruiken omdat ze kunnen breken tandglazuur.

Krijg tandheelkundige reinigingen minstens 2 keer per jaar.

Poetsen na elke maaltijd.

Overwegingen

Neem contact op met uw tandarts als je kiespijn ervaren na routine procedures.

Als een wortelkanaalbehandeling nodig is, moet u uw tandarts te informeren als u ooit een herpesinfectie hebben ervaren. Als de nervus vagus in de wang wordt verstoord kan het een infectie reactiveren.

Neem contact op met een arts als u pijn bij het openen van de mond wijd, koorts, oorpijn, verlies van gehoor of als de pijn uitstraalt en / of langer dan twee dagen. Tandpijn kan ook veroorzaakt worden door een oorontsteking, een gewonde mond of kaak, hartaanval of sinusitis.