Home Remedies voor Tick Removal Van Mensen

Home Remedies voor Tick Removal Van Mensen

Teken zijn bugs over de grootte van een sesamzaad die zijn gevonden in het hoge gras en beboste gebieden. Teken ingraven deel weg in de huid, bijten, bloed trekken, en vallen af. Teken kunnen bacteriën die infecties zoals de ziekte van Lyme, tularemia, en Rocky Mountain spotted fever veroorzaken verzenden. Er zijn veel home remedies voor het verwijderen van teken, maar slechts een methode van verwijderen wordt aanbevolen door gezondheidswerkers.

Pincet

De Centers for Disease Control geeft een methode voor effectieve home verwijderen van teken. Met behulp puntig pincet, pak de teek zo dicht mogelijk bij je huid als je kunt, zo dicht bij de ingebouwde monddelen mogelijk. Als je begrijpen rond het lichaam of het hoofd, zou je de teek, die nog meer bacteriën zal vrijgeven via haar mond in je lichaam te comprimeren. Draai niet de teek of draai de pincet. De mond van een teek is met weerhaken, dus draaien zal weinig om het los te maken van de huid te doen, en kon afbreken van de kop, complicerende verwijderen. Trek de teek recht uit met een langzame, gestage beweging. Zodra u de teek hebt verwijderd, het reinigen van de beet gebied, en uw handen met water en zeep. U kunt ook van toepassing ontsmettingsmiddel. Als de teek is geweest op je voor enkele uren, is het erg moeilijk om het te verwijderen zonder dat sommige monddelen achter, die een infectie kunnen veroorzaken, dus het is aangeraden dat u onmiddellijk uw arts om ervoor te zorgen u niet zijn geïnfecteerd.

Vet of Gasoline

Sommigen geloven dat vet of benzine de teek uit zal dwingen, of vergiftigen en doden. Dit is niet waar. Het aanbrengen van vet of benzine om een ​​vinkje alleen irriteren en dwingen om verder te graven onder de huid, of gooi de inhoud van de maag in de beet site en het verhogen van uw kans op infectie.

Ontsmettingsalcohol

U kunt teken te doden door te laten weken in alcohol, maar je kunt niet veilig een teek verwijderen met alcohol. Nogmaals, zal het meer waarschijnlijk irriteren de teek terwijl het in je huid, en het verhogen van uw kans op infectie. Deze oplossing is alleen bedoeld om de teek te doden als het eenmaal uit je huid, niet de teek te verwijderen van uw huid.

Petroleum Jelly

Vaseline "smoren" de teek, die het uit je huid dwingt, is een ander huis remedie vaak aanbevolen. Echter, de Centers for Disease Control waarschuwt dit niet een effectieve manier om de teek veilig en grondig te verwijderen van uw huid. Het is meer waarschijnlijk om de teek irriteren, waardoor het verder onder de huid, en het maakt het verwijderen moeilijk, omdat zowel de teek en uw huid glad uit de gelei zal zijn, zodat een goede grip met een pincet zal moeilijk zijn.

Nagellak

Nagellak wordt dat teken doden, en daarom elimineert het risico van infectie, maar dit is niet waar. Nagellak zal doden, maar het zal ook irriteren en waarschijnlijk omdat het om zijn maaginhoud uitspugen in je lichaam voordat hij sterft. Dit verhoogt de kans op infectie.

Brandend

Anders dan het branden zelf, irritatie van de teek, en waardoor het meer bacteriën te duwen in je huid, brandende of met behulp van een lucifer kop doet weinig om een ​​teek te verwijderen. Het zal blijven zuigen je bloed tijdens het pompen ziekteverwekkers in je lichaam, en het zal het moeilijker maken om de teek te verwijderen. Je nodig hebt om alle onderdelen van onder je huid te verwijderen om ziekte en besmetting te voorkomen, en deze methode zal dat niet doen.