Home Remedies voor Skin Tags op oogleden

Skin tags zijn niet-carcinomateuze weefsel gezwellen op de huid. Ze zijn meestal niet pijnlijk, tenzij geïrriteerd door iets zoals kleding. U kunt medische hulp voor het verwijderen te zoeken of probeer een eenvoudig huis remedie.

Klem de Skin Tag

Steriliseren een paar nagelknipper door het weken ze in kokend water. Na het steriliseren, leg ze op een schone doek. Vervolgens, das een schone draad of tandzijde aan de de onderkant van de huid tag. Met behulp van een spiegel, zorgvuldig knip de huid tag in een vloeiende beweging. Zorg ervoor dat u de clip het recht boven het schroefdraad of dental floss, zodat u geen clip van het ooglid. Je nodig hebt om het ooglid te reinigen door dompelen een Q-tip in waterstofperoxide. Heel voorzichtig wrijven het gebied van het ooglid om infectie te voorkomen. Zorg ervoor dat je geen waterstofperoxide druppelen in uw oog.

Als er iets in de buurt van of rond het oog doet, heel voorzichtig zijn.

Mol of Wart Remover

Als u wilt opdrogen een skin tag te helpen bij het snel afvallen, gewoon van toepassing mol of wrat remover. Zorg ervoor dat je een kleine hoeveelheid schar op het ooglid. Je wilt niet dat een van deze oplossing druppelen in uw oog.

Gebruik deze verbinding elke dag voor ongeveer vier weken. De huid tag zal opdrogen en vallen af.

Apple Cider Vinegar

U kunt ook appelazijn gebruiken om te drogen de huid tag. Gewoon genieten van een watje of wattenstaafje in appel cider azijn en wrijf op de huid tag. Doe dit 3-4 keer per dag gedurende 15 dagen.

Tea Tree Oil

Dit is een andere gemakkelijke remedie voor de behandeling van de huid tags. Was de huid tag met water en zeep en een handdoek droog. Dompel een katoenen bal in het water en 3 druppels tea tree olie toe te passen. Wrijf dit op de huid tag om het uit te drogen. Doe dit 3-4 maal dagelijks tot het loskomt. Wees voorzichtig dat u de tea tree in uw ogen.