Home Remedies voor Sinus Infecties

Home Remedies voor Sinus Infecties

Iedereen die heeft geleden via een sinus-infectie weet wat ellende kan veroorzaken. Je kaak, ogen, oren en tanden kan pijn doen. Home remedies kunnen een deel van de druk en het ongemak te verlichten. Deze infectie ook wel bekend als sinusitis kan symptomen die variëren van eenvoudige neus drainage tot acute invaliderende pijn die ziekenhuisopname vereist veroorzaken. Als je koortsig en ervaren symptomen zoals duizeligheid, wazig zicht of oor pijn, dan meteen een arts.

Stop de infectie

Sinussen ruimten binnen de beenderen van het gezicht dat ideale omstandigheden voor bacteriën en virussen die infecties veroorzaken aanbieden. Er is geen bloedtoevoer naar het midden van de sinussen. Zodra een zak van bacteriën ontwikkelt, is het moeilijk voor je immuunsysteem om het te bestrijden. Uw arts kan voorschrijven van antibiotica, en er zijn huismiddeltjes die u kunt gebruiken die je zullen helpen te doden bacteriën. Dingen als zout water, waterstofperoxide, betadine alle bacteriën te doden en kan worden gespoten of gedropt in de nasale openingen. Druppel ongeveer 20 druppels in uw neus en zitten met uw hoofd achterover gehouden voor minstens 30 seconden en dan naar voren leunen en blaas het uit. Follow-up met warm water spoelt.

Spoel de Infectie

Slijm verzamelt en verdikt in de sinussen en voorkomt dat de infectie volledig leeg raakt. Verzachten de slijmvliezen door te proberen een of meer van de volgende oplossingen: het inademen van warme stoom met een handdoek gedrapeerd over je hoofd; het spoelen van je neus met een zachte stroom van warm zout water met behulp van een neti pot; of door het eten van gekruid voedsel dat slijm productie te stimuleren. Doe dit 3 keer per dag totdat de infectie verdwenen.

Voorkom verdere Infecties

Blijf goed gehydrateerd en vermijd cafeïne en alcohol, die beide leiden tot uitdroging. Blijf uit de buurt van voedingsmiddelen die histamine niveaus die ervoor zorgen dat uw weefsels te zwellen, zoals rode wijn, alcohol, cafeïne en MSG verhogen. Vitamine C en bromelaïne in ananas en andere tropische vruchten worden verondersteld om antihistamine eigenschappen hebben. Als u verkouden, drinken extra vocht aan uw lichaam spoelen overtollig slijm te helpen. Zie een tandarts regelmatig om tandheelkundige infecties die worden verondersteld om een ​​aantal infecties van de sinussen veroorzaken te voorkomen.