Home Remedies voor Sinus Drainage

Home Remedies voor Sinus Drainage

Gemakkelijk te gebruiken home remedies kunnen helpen vernauwde bloedvaten in de neusholte te verlichten, waardoor de afvoer van sinus vloeistof veroorzaakt door bacteriële of schimmelinfectie van de sinussen. Naast de beproefde en veilige, huismiddeltjes zijn kosteneffectief en bestaan ​​uit gemakkelijk beschikbare ingrediënten.

Behandeling: Extern

Spuit de neusholte met een oor spuit met een zoutoplossing spuiten gemaakt door het oplossen van 3 eetlepels keukenzout in een kopje warm water. Voeg een paar druppels eucalyptusolie een pan met kokend water. Bedek uw hoofd met een handdoek en buig naar voren, het inademen van de stoom voor ongeveer vijf minuten. Herhaal het proces drie keer gedurende 15 minuten in de ochtend en avond. Ga onder een warme douche en diep inhaleer de stoom. Dompel je duim en wijsvinger in de eucalyptus of pepermuntolie en druk op de brug van je neus, stevig masseren helemaal naar beneden. Plaats een warm kompres op je neus en dan je ogen.

Behandeling: Internal

Er is niets zoals gember en peper naar sinusdrainage triggeren. Bereid een snelle thee door het inbrengen van 2 el verse, geraspte gember en een paar gehakte muntblaadjes in een kop kokend water. Voeg 2 eetlepels honing. U kunt ook 3 eetlepels geraspte, gemalen gember aan een kop warme wortelsoep, of 3 eetlepels gemalen zwarte peper naar een kopje tomaten of kippensoep. Pittige Indische en Thaise gerechten zijn perfect voor een verstopte neusholte. Vermijd zuivel, koud voedsel en alcohol.

Milieu

Zorg ervoor dat uw omgeving is schoon en zo stofvrij mogelijk. Gebruik een luchtbevochtiger in je slaapkamer en woonkamer naar uw neusholte vochtig en bevorderlijk voor de drainage van de sinus vloeistof houden.