Home Remedies voor Schildklier Problemen

Thyroxine is het hormoon dat de schildklier wordt verondersteld vrij te geven. Schildklier ziekte kan leiden tot te veel of te weinig thyroxine. Gezondheid van de schildklier is een essentieel onderdeel van de handhaving van het uithoudingsvermogen, de menselijke groei en eiwitsynthese, temperatuurregeling en cellulaire zuurstofverbruik. Schildklier problemen kunnen leiden tot vermoeidheid en obesitas. Home remedies voor problemen met de schildklier kan helpen revitaliseren van de schildklier.

Symptomen & Diagnose

Symptomen van een schildklier probleem zijn depressie, lethargie, de koude rillingen, gewichtstoename, chronische vermoeidheid, een droge huid, haaruitval, eczeem, volwassen acne, spierpijn, constipatie, heesheid, PMS, menstruele afwijkingen, een laag libido, gezwollen voeten en benen, broze nagels en een slecht immuunsysteem. Afgezien van een arts laboratoriumtest, kunnen problemen met de schildklier ook worden bepaald door het monitoren van de basale lichaamstemperatuur. Bij het ontwaken, maar voordat de stijgende uit bed, neem een ​​oksel lezing van de temperatuur van uw lichaam voor tien minuten. Voeg de temperatuur van elke dag en dan delen door tien. Indien het gemiddelde lager is dan 97,8 graden, is er iets mis. Heeft uw arts testen u verder.

Spirulina en Kelp zeewier

Uw lichaam heeft jodium om schildklierhormonen te maken, dus spirulina (blauwwieren) en kelp zeewier zijn een van de oudste home remedies voor problemen met de schildklier. Ze zijn verkrijgbaar in capsules van de Chinese geneeskunde distributeurs en kruidengeneeskunde aanbod winkels. De jodium die wordt gebruikt om ziektekiemen te controleren, echter, is niet hetzelfde - een zeer kleine hoeveelheid van deze kan je vermoorden, dus niet proberen.

Vitaminen & Mineralen

Calcium, ijzer, koper, zink, mangaan, terbium, neodymium en thulium zijn mineralen en sporenelementen die belangrijk zijn voor de werking van metabole reacties in de schildklier. Een vitamine B-complex verbetert het vermogen van je cellen om zuurstof te krijgen, het verbeteren van de energie en het helpen bij de spijsvertering, de schildklierfunctie, en immuniteit. Sommige leveranciers distribueren schildklier formules die deze ingrediënten te combineren. Raadpleeg een professionele natuurgeneeskundige, echter, omdat sommige ingrediënten tegen elkaar en sommige worden beter opgenomen in voedselbronnen en vloeibare vormen.

Kruiden om Schildklier problemen te behandelen

Primrose olie is rijk aan aminozuren die de schildklier voeden. Blaaswier en zwarte walnoot zijn rijk aan jodium en zwarte walnoot heeft een extra dosis van mangaan, dat helpt uw ​​lichaam absorberen de jodium. Siberische ginseng voedt de bijnier en thymus, die beide ondersteunen de schildklier. Gezonde oestrogeenspiegel kan de schildklier beïnvloeden, zodat zilverkaars en agnus castus worden gebruikt om te helpen de oestrogeenspiegel te behouden. Agnus castus ondersteunt ook de hypofyse. Bovendien is Iers mos gezegd dat de schildklier te voeden in vrijwel dezelfde manier dat jodium doet, en de toorts kan verminderen zwelling in de klieren en te beschermen zachte weefsels.

Dietary remedies voor schildklier problemen

Een dieet rijk aan verse groenten en laag in verwerkt voedsel zorgt voor meer voeding en vitaminen dan de standaard Amerikaanse dieet. Bezuinigen op gebak, brood, high-fructose corn syrup, alcoholische dranken, snoep, pop, en gebak. Deze voedingsmiddelen bevatten veel calorieën, laag in opneembare voedingsstoffen. Gele groenten, eieren, wortelen, en donkergroene bladgroenten zijn rijk aan vitamine A, die verhoging jodium absorptie helpt. Zeegroenten zoals kelp, dulse, arame, nori, hijike, kombu en wakame zijn rijk aan jodium, zoals sommige soorten vis.

Fysieke Activiteit

Het verhogen van uw lichamelijke activiteit. Als u overgewicht heeft geleid tot een sedentaire levensstijl, beginnen met het verhogen van uw activiteit. Susan Powter ontwikkelde een oefenprogramma na meer dan 300 kilo en dan het verliezen van de overtollige gewicht gewogen. Ze begon op haar bank tijdens reclameblokken, simpelweg door het opheffen van haar benen omhoog totdat haar energieniveau genoeg gestegen tot het punt waar ze kon staan. Oefening brengt zuurstof en de bloedsomloop naar je hele lichaam, met inbegrip van uw schildklier. Krijgen weer fit kan je schildklier kick weer in vorm.