Home Remedies voor Scalp Treatment

Home Remedies voor Scalp Treatment

Home remedies zijn gewoon natuurlijke alternatieven voor de conventionele geneeskunde, gunstig gemaakt van ingrediënten vaak gevonden in de meeste huizen. Veel home remedies hebben aorund al jaren, doorgegeven van de ene generatie naar de volgende. Huismiddeltjes gebruiken de natuurlijke eigenschappen van gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen, in plaats van de chemische stoffen gevonden in vele commerciële producten.

Psoriasis

Psoriasis is een huidaandoening die verschillende delen van het lichaam, met inbegrip van de hoofdhuid beïnvloedt. Deze aandoening kan ofwel chronisch of mild, en wordt gewoonlijk veroorzaakt door omgevingsfactoren en genetische factoren. Andere factoren die kunnen veroorzaken of verergeren psoriasis omvatten hormonale veranderingen, roken, stress en alcoholgebruik. Home remedies voor de behandeling van psoriasis zijn het gebruik van azijn. Azijn, vooral appelazijn heeft desinfecterende eigenschappen en kan worden gebruikt om huidontstekingen zoals psoriasis kalmeren. Voeg ik kopje appel cider azijn tot 1 liter water, genieten van een washandje in de vloeistof, knijp het overtollige water en plaats de washandje op het getroffen gebied.

Dry Scalp

Een droge hoofdhuid veroorzaakt overmatige schilfering van de hoofdhuid als geaccumuleerde dode huidcellen voortdurend worden afgeworpen. Deze toestand kan leiden tot een verhoogde kans op haaruitval en kan een gevolg van agressieve shampoos en andere haarverzorgingsproducten, allergieën, dieet, vervuiling, medicatie en hard water zijn. Een droge hoofdhuid is een indicatie dat de hoofdhuid onvoldoende produceert olie te gehydrateerd en kunnen worden verlicht met behulp van natuurlijke oliën zoals olijfolie, kokosolie en jojoba olie op de hoofdhuid te behandelen. Solliciteer een half kopje van elk van deze oliën op je hoofdhuid, masseer het geheel en dek af met een plastic kapje voor ongeveer 30 minuten. Was het haar, masseer ongeveer 1 el. van een van de oliën op je hoofdhuid, dan stylen zoals gewoonlijk.

Itchy Scalp

Een jeukende hoofdhuid kan erg pijnlijk zijn, omdat het zorgt ervoor dat patiënten voortdurend krabben of vechten tegen de drang om hun hoofdhuid krabben. Veel aandoeningen kunnen leiden tot een jeukende hoofdhuid. Ze zijn voorzien van contactgegevens en allergische dermatitis, hoofdluis, psoriasis, en roos. De eerste stap om een ​​jeukende hoofdhuid te voorkomen is een goede hygiëne. Was het haar regelmatig, en vermijd het delen van kammen met mensen om de overdracht van hoofdluis te voorkomen. Thee olie en aloë vera gel heeft verzachtende eigenschappen die kunnen helpen stoppen scalpen van jeuk. Gewoon giet er een beetje in je handpalm en masseer in je haar.

Ringworm

Ringworm is een schimmelinfectie die de hoofdhuid en andere delen van het lichaam, waaronder de nagels en huid beïnvloedt. De aandoening heet ringworm omdat hierdoor een rode ring op het lichaam van de geïnfecteerde persoon. In tegenstelling tot psoriasis, ringworm is zeer besmettelijk en kan zich verspreiden door contact. Een huis remedie voor ringworms is om een ​​pasta te maken uit mosterdzaad en toe te passen over het getroffen gebied. Wrijven plakjes rauwe papaya op de betrokken site kan ook helpen.