Home Remedies voor Scalp Problemen

Home remedies voor hoofdhuid problemen kunnen verlichten ongemakkelijk en soms pijnlijk, hoofdhuid. Deze types van natuurlijke hoofdhuid zorg moet worden gehanteerd regelmatig ten minste een paar weken voor verbeteringen opgemerkt.

Behandelen van de Buiten

Om droge en jeukende hoofdhuid aandoeningen te behandelen, gebruikt u een wekelijkse deep-conditioning huis hoofdhuid behandeling. Deze behandelingen moeten worden toegepast voor ten minste 30 minuten voor het spoelen; Het is ook nuttig om het haar met een douche cap terwijl de behandelingen weken op de hoofdhuid te dekken. Gebruik ofwel plain geprakte avocado of een mengsel van oliën om je hoofdhuid hydrateren; mengsels van olie kunnen bevatten 1 theel. basisolie (amandel, kokos of jojoba olie) gecombineerd met 2 tot 3 druppels lavendel, rozemarijn of tea tree olie.

Opmerking: Gebruik nooit onverdunde essentiële oliën op de huid en test altijd een kleine hoeveelheid verdund essentiële olie op je huid voordat je het gebruikt op een groter gebied.

Hoofdhuid die te vet of te droog zijn kunnen ook profiteren van een "no shampoo" regime. Het gebruik van shampoo kan ontdoen natuurlijke oliën in het haar waardoor de huid ook oliën produceren; het resultaat kan vette hoofdhuid of droge hoofdhuid veroorzaakt door het gebruik van teveel shampoo. Geen shampoo regimes gepaard met het gebruik van appelazijn spoelingen en bakken / soda water mengsels te reinigen en verzorgen het haar en de hoofdhuid in plaats daarvan.

Hoofdhuid psoriasis symptomen kunnen worden gekalmeerd door het gebruik van appelazijn spoelingen en verhoogde blootstelling aan de zon. Blootstelling aan de zon op de hoofdhuid dient plaats te vinden ten minste twee keer per dag niet langer dan 10 tot 15 minuten; personen moet zorgen hun hoofdhuid niet te verbranden wanneer ze proberen deze vorm van behandeling.

Behandelen van de Inside

Natuurlijke hoofdhuid zorg moeten een holistische benadering die hoofdhuid problemen behandelt van binnen en buiten te betrekken. Diëten rijk aan heilzame oliën (zoals olijfolie) en omega-3-vetzuren kan helpen om de gezondheid van de huid te verbeteren. Degenen die lijden aan droge en schilferige hoofdhuid moet ook toezien op de dagelijkse inname van water en zorgen dat deze worden verblijf gehydrateerd gedurende de dag.

Diëten die veel verwerkt voedsel en geraffineerde suikers bevatten kunnen bijdragen aan huid en hoofdhuid problemen. Als u lijdt aan een hoofdhuid, nemen een korte blik op uw dieet.

Masseer de hoofdhuid

Thuis hoofdhuid behandeling moet onder meer een dagelijkse massage van de hoofdhuid. Massage helpt om de bloedstroom te verhogen, laat de spanning, en te distribueren oliën over de hele hoofdhuid. Een snelle 2-minuten durende massage ten minste tweemaal per dag kan helpen om de hoofdhuid problemen te verbeteren.

Wanneer te praten met uw arts

Hoofdhuid problemen kunnen soms een indicatie van een onderliggende gezondheidstoestand, zoals ringworm, abnormale schildklierfunctie of autoimmune aandoeningen. Allergische reacties op voedingsmiddelen of ingrediënten in haar producten kan ook leiden tot hoofdhuid problemen.

Je moet praten met uw arts als uw hoofdhuid probleem wordt veroorzaakt door pijn, ernstige irritatie, zweren of open wonden op je hoofdhuid. Voorwaarden van de hoofdhuid die niet reageren op huismiddeltjes, of dat nog erger geworden met de tijd, moet ook worden onderzocht door een arts.