Home Remedies voor Rimpels

Home Remedies voor Rimpels

Terwijl de home remedies voor rimpels niet kan verminderen wat er al is, kunnen ze helpen om te voorkomen dat toekomstige fijne lijntjes van het bouwen. Zonder de juiste zorg, leeftijd, leefgewoonten en blootstelling aan milieuvervuiling kan rimpels veroorzaken. Het is aan jou om de zorg voor uw huid goed genoeg om rimpels te voorkomen - die u kunt doen via een paar eenvoudige huismiddeltjes.

Vitamine A

Vitamine A is noodzakelijk om huid te genezen en nieuwe huidcellen bouwen. Neem een ​​vitamine A supplement dagelijks zoals aangegeven op het etiket.

Aloë Vera

Aloë vera bevat hydraterende eigenschappen die helpen om te kalmeren en te genezen van de huid. Solliciteer pure aloë vera gel op de huid als je zou lotion.

Grape Seed Extract

Druivenpit extract bevat anti-oxidanten die helpen de huid te beschermen tegen schade aan het milieu. Solliciteer direct op de huid zoals aangegeven op de verpakking.

Water

Drink minstens acht glazen water per dag om je huid goed gehydrateerd te houden.

Witch Hazel

Toverhazelaar is gunstig in versteviging van de huid. Spoelen met toverhazelaar na het wassen van je gezicht.

Oefening

Uw huid heeft ook voedsel. Uitoefening stuurt uw bloed stroomt naar alle organen in je lichaam, met inbegrip van uw huid - en dus helpen om de bloedsomloop te verhogen.

Smeerwortel

Studies hebben aangetoond dat smeerwortel is gunstig voor droge huid en rimpels. Overweeg de aanschaf van een natuurlijke rimpel crème gemaakt met smeerwortel.