Home remedies voor puistjes & Roos

Home remedies voor puistjes & Roos

Puistjes en roos zijn vaak aandoeningen die de meeste mensen ervaren op een bepaald punt in hun leven. Er zijn veel commercieel geproduceerde crèmes, lotions en shampoos die beweren te kuren. Hoewel sommige van deze producten zijn effectief, vele bevatten agressieve chemicaliën die de huid irriteren, en ze kan heel kostbaar zijn. Er zijn verschillende huismiddeltjes die kunnen worden gebruikt voor het opruimen van puistjes en roos.

Roos Remedy - Ginger & sesamolie

Breng een mengsel van gember en sesamolie aan uw hoofdhuid. Rasp een stukje gemberwortel en leg de krullen in een stuk kaasdoek. Wikkel de kaasdoek rond de gember en knijp het sap in een kom. Voeg een gelijke hoeveelheid sesamolie. Meng ze samen en gelden voor de voorkant van je hoofdhuid, net onder de haarlijn. Laat het mengsel een nacht laten weken, en was het in de ochtend.

Puistje Oplossing 1 - Honey

Je gezicht wassen met warm water en een washandje. Roer 2 druppels honing in 1 kopje warm water. Dompel het washandje in het mengsel en was je gezicht weer. Masseer de honing mengsel in de puistjes voor 3 tot 4 minuten. Laten drogen gedurende 5 minuten. Was je gezicht weer met warm water. Herhaal dit proces elke avond voor het slapen gaan, totdat de acne verdwijnt.

Puistje Oplossing 2 - Kruiden

Combineer gelijke hoeveelheden kurkuma poeder en droog neem en basilicum in een kom. Crush het mengsel met de achterkant van een lepel tot de bladeren verpulveren. Voeg een kleine hoeveelheid water tot een pasta en wrijf de pasta op puistjes. Laat de pasta drogen gedurende een uur. Spoel de pasta af met warm water en een washandje.