Home remedies voor psoriasis op de hoofdhuid

Het maakt niet uit in welke mate je hoofdhuid psoriasis of een andere huidaandoening ervaren, de effecten zijn lelijk en ongemakkelijk. Terwijl veel over-the-counter en recept remedies bestaan, wilt u misschien een andere manier van correctie te proberen. Hieronder vindt u een compilatie van huismiddeltjes effectief door andere psoriasispatiënten gevonden.

Instructies

•  Spoel je hoofdhuid een keer per dag of om de andere dag met een product met een bepaalde vorm van Dode Zee zout. Deze stap kan worden uitgevoerd door het mengen van uw gewone shampoo met rechte Dode Zee zout of door het vinden van een shampoo product gemaakt met zeezout.

•  Conditie van je haar elke avond met een mix van aloë vera en jojoba-olie. Meng gelijke delen van elk in je handpalmen, masseer in de hoofdhuid en laat nacht weken.

•  Implementeer een conditionerende haarmasker of twee keer per week, afhankelijk van de persoonlijke behoefte. Combineer de overrijpe avocado, 1 eetl. olijfolie en 1 tl. honing door stampen allemaal samen. Wrijf op de hoofdhuid en de afdichting met douche-cap (of plastic folie). Laat voor 30 tot 60 minuten en spoel met behulp van uw reguliere wasmethode.

•  Vul uw dagelijkse voeding met een variant van lijnzaad. De natuurlijke olie in het zaad wordt geacht de toestand rust.

•  Ontspan en geniet van verwennen je huid en hoofdhuid! Positief denken is bewezen een zeer effectieve methode van herstel zijn.

Hints

  • Deze methode is niet formeel onderzocht, dus het is niet effectief (of plezierig) voor allen.