Home Remedies voor Poison Ivy op je gezicht

Poison Ivy is een lelijke, jeukende huiduitslag veroorzaakt door blootstelling aan poison ivy planten. U kunt poison ivy krijgen door de plant aan te raken of door iets dat in contact met de plant, is gekomen zoals uw huisdier te raken. De poison ivy uitslag kan ontwikkelen op een deel van het lichaam. Als het zich ontwikkelt op het gezicht, het kan invloed hebben op uw bereidheid om te socialiseren met anderen. Er zijn vele crèmes, zalven en medicijnen om de aandoening te behandelen, evenals enkele gebruiker getest huismiddeltjes die geschikt voor het gezicht zijn.

All-Natural Cures

-Gebruiker getest en goedgekeurd huismiddeltjes zijn vaak de meest doeltreffende. De Poison Ivy, eik en sumak Informatie Centrum berichten verschillende geteste huismiddeltjes van poison ivy lijders. Alle remedies bevatten items gevonden in uw keuken.

Neem een ​​soda en water bad. U kunt dezelfde methode gebruiken voor je gezicht door het mengen genoeg soda en water tot een pasta. Verspreid het mengsel op de getroffen gebieden van je gezicht. Als je de uitslag op andere delen van uw lichaam, laten weken in een bad van water op kamertemperatuur vermengd met ½ kopje zuiveringszout. De theorie is dat als het zuiveringszout droogt, het trekt gifstoffen.

Een andere oplossing is het maken van een pasta van warm water, havermout en bakpoeder. Breng het mengsel op het gezicht of andere getroffen gebieden, en laat het goed drogen. Nadat het droog is, spoel af met warm water. Sommige gebruikers raden het mengen van de baking soda met azijn te helpen verlichten van de jeuk. Andere gebruikers kampen wit, gedistilleerde azijn op zich is genoeg om de pijnlijke symptomen te verlichten.

Hot, dikke havermout wordt een pasta die gemakkelijk kan worden toegepast op het gezicht. Test de havermout op een klein gedeelte van je gezicht om ervoor te zorgen dat het niet te warm is. Als het zo heet als je kunt staan, verspreid de havermout in een dikke laag op de getroffen gebieden. Laat de havermout pak volledig drogen voordat u het spoelen het af.

Het personeel van de Mayo Clinic raden het gebruik van "koele, natte kompressen gedurende 15 tot 30 minuten per dag" om de jeuk en zwelling te verlichten. Ze suggereren ook het nemen van orale antihistaminica. Antihistaminica zijn niet een all-natuurlijke remedie, maar ze kunnen helpen verlichten van uw symptomen en helpen slapen tijdens het wachten voor de zelfgemaakte kuren om volledig verlichten van de symptomen.

Dorothea Way uit Indianapolis, Indiana, vond een andere, volledig natuurlijke manier om Poison Ivy te behandelen. In een artikel gepubliceerd in het Platteland en Kleine Stock Journal, Way stelt ontwikkelde ze haar eigen methode voor de behandeling van de uitslag na de andere middelen gefaald. Haar huis remedie vergt sudderen een eetlepel gouden zegel poeder in een halve liter water. Gebruik katoenen ballen om de zalf aan te brengen aan de getroffen gebieden van het gezicht, terwijl deze nog warm is. Manier beweert de oplossing krijgt ontdoen van de uitslag en de jeuk. U kunt gouden zegel poeder bij de meeste reformwinkels.