Home Remedies voor OSA (obstructieve slaapapneu)

Slaapapneu is een van de meest voorkomende en ernstige van de slaapstoornissen die kan mensen. Volgens ApneaGuide.com, tussen de 12 en 20 miljoen Amerikanen lijden aan slaapapneu tot op zekere wisselende mate. Er zijn twee hoofdtypen van slaapapneu, obstructieve en centrale. Centraal is gerelateerd aan een defect in de hersenen signalen, maar obstructieve is door weefsel luchtwegen van een persoon blokkeert tijdens de nacht en is veruit het meest voorkomende type.

Significantie

Obstructief slaapapneu is belangrijk, omdat de ernst van de aandoening. Volgens HelpGuide.org, als je wakker wordt ontelbare keren in een nacht, omdat je niet kan ademen, zal u een verhoogd risico op het ontwikkelen van medische problemen op de weg. Terwijl de medische behandelingen bestaan ​​voor slaapapneu, er zijn ook huismiddeltjes die je kunt proberen op uw eigen.

Soorten

Volgens de Mayo Clinic, zijn er twee belangrijke soorten van home remedies voor obstructieve slaapapneu: veranderingen in levensstijl en veranderende slaappatronen. Lifestyle veranderingen zijn onder andere het verliezen van gewicht en het zich onthouden van alcohol vóór bed. U kunt uw slaappatroon veranderen door het slapen op uw zijde, het naaien van een tennisbal in de rug van je pyjama (zodat je niet comfortabel slapen op je rug) en het verhogen van de helling van uw bed.

Functie

Aangezien de luchtwegen verstopping veroorzaakt door vetweefsel instorten wanneer de spieren ontspannen nachts, afvallen zult de hoeveelheid weefsel te verminderen, aldus de Mayo Clinic. Alcoholgebruik kan leiden tot de spieren nog meer dan normaal te ontspannen, dus het verminderen van deze kan helpen om de situatie onder controle te houden. HelpGuide.org zegt dat het slaappatroon verandert hierboven besproken kan helpen verminderen de hoeveelheid blokkade in de luchtwegen, want liggend op je rug is de slechtste positie voor slaapapneu.

Voordelen

Als u verhoging van de hoeveelheid slaap die u krijgt, vooral zonder de onderbrekingen tijdens de nacht als gevolg van de apneu, zal je steeds een fris gevoel de hele dag door. Als je hebt last van het verleden afleveringen van zijn slaperig of traag gedurende de dag, dan is dat zal geleidelijk verbeteren als je slaapapneu verbetert. Als u nog andere aandoeningen die verband houden met slaapapneu, zoals hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk, door het verminderen van slaapapneu afleveringen kunt u verbetering op deze gebieden te zien.

Overwegingen

Als u lijdt aan slaapapneu of vermoedt dat je doet, is het belangrijk om een ​​arts naar de conditie bevestigd met testen hebben zien. Huismiddeltjes kan zeker helpen om uw klachten te verbeteren, maar de medische behandelingen zijn van cruciaal belang voor het verbeteren van de conditie. Naast het krijgen van hulp van een arts en de behandeling, wat gewicht verliezen en beginnen te slapen op uw zijde om verbetering te zien in uw obstructieve slaapapneu symptomen.