Home Remedies voor Nicotine Hunkeren

Home Remedies voor Nicotine Hunkeren

Nicotine is een olieachtige, giftig en, in kleine doses, het stimuleren van chemische stof die is het primaire actieve ingrediënt in tabaksproducten. Volgens mothernature.com, nicotine-inname biedt plezier bij personen die verslaafd zijn, en al snel hun lichaam hen te overtuigen dat ze moeten meer en meer te voelen tevreden. Dit zijn nicotine verlangens, en worden gekenmerkt door prikkelbaarheid, angst en soms slapeloosheid. Gelukkig zijn er verschillende huismiddeltjes die kunnen helpen verlichten deze hunkeren.

Citrusvruchten

Volgens mothernature.com, zal het drinken van veel sinaasappelsap helpen verlichten uw hunkeren naar nicotine. Dit komt omdat het sap maakt je urine zuurder, die op zijn beurt helpt bij het elimineren nicotine uit je lichaam sneller. Volgens home-remedies-voor-you.com, alle citrusvruchten hebben dit effect, met inbegrip van citroenen, limoenen, grapefruits, kumquats, pomelo's, mandarijnen en mandarijnen.

Cayenne Pepper

Het eten van cayennepeper (gemaakt van gedroogde, rode pepers) is een andere manier om te hunkeren naar te verminderen. Volgens homemademedicine.com, cayenne-natuurlijke antioxidanten vermindert de gevoeligheid van longweefsel de effecten van nicotine, die zowel trek en mogelijke longschade vermindert. Voor rokers, de peperige, pittige smaak maakt roken onaangenaam, die ook helpt verminderen onbedwingbare trek.

Beloon jezelf

Een ander huis remedie voor het hunkeren naar nicotine is gebaseerd op psychologische, in tegenstelling tot de fysieke en biologische behandeling. Volgens mothernature.com, heeft een federaal onderzoek aangetoond dat als je zelf betalen een dollar (of beloon jezelf op een andere manier) voor elke dag dat je gaan zonder roken, uw kansen van het stoppen met verhoging. Dus de volgende keer dat je het gevoel een verlangen, beseffen dat als je toegeeft, zullen je missen op een beloning voor die dag.

Vitaminen

Volgens homemademedicine.com, met vitamines, vooral A, C en E, kan ook helpen verminderen nicotine hunkeren. Bij inname van vitamine A zal helpen herstellen van beschadigde slijmvliezen, het nemen van een vitamine C supplement zal helpen om het bedrag van deze essentiële vitamine in je lichaam terug naar een gezond niveau (nicotine breekt het naar beneden). Vitamine E is een antioxidant, die zal helpen herstellen cellen die beschadigd zijn door nicotine.

Oefening

Tijdens het trainen en sporten hebben zeker een gunstig effect op je fysieke gezondheid, in termen van vermindering van het hunkeren naar deze activiteiten werken ook op een psychologisch niveau. Volgens mothernature.com, sporten en sporten helpt neem je gedachten af ​​van het hunkeren naar, en helpt ook om de nicotine-inname lijkt taboe. Bijvoorbeeld, als je in het midden van een voetbalwedstrijd, je zal waarschijnlijk meer gericht op het maken of het spelen van de verdediging, in tegenstelling tot roken. Ook zullen andere spelers waarschijnlijk geïrriteerd zijn als je nodig hebt om te stoppen met spelen om de 10 minuten voor een rookpauze, die fungeert als een afschrikmiddel.