Home Remedies voor natuurlijke reiniging

Home Remedies voor natuurlijke reiniging

Het reinigen van de dikke darm van opgehoopte afvalstoffen en gifstoffen doet meer dan alleen verlichten spijsvertering kwalen zoals gas, opgeblazen gevoel, obstipatie / diarree, zure oprispingen en het prikkelbare darm syndroom. Het helpt ook de bestrijding van vermoeidheid, opruimen van de huid, breken cholesterol, galstenen te voorkomen, te elimineren gist infecties, verlichten pijn in de rug, de controle van de bloeddruk, het reinigen van het bloed en zelfs voorkomen van darmkanker. Maar voordat het uitgeven van geld op een winkel koopt reiniging kit, rekening houden met de verschillende home remedies voor natuurlijke reiniging beschikbaar, waarvan vele u misschien al in uw keuken of bijkeuken.

Voedingsvezels

Fiber helpt verhogen de peristaltische beweging die afval beweegt door het darmkanaal en uit het lichaam in de vorm van regelmatige stoelgang. Het biedt ook veel van de bulk die de stoelgang gezond maakt. Alle groenten en fruit zijn natuurlijke bronnen van voedingsvezels, net als noten, zaden, bonen en volkoren granen. Onoplosbare en oplosbare vezels werken samen voor een gezonde natuurlijke reinigen, met onoplosbare vezels het helpen het lichaam ontdoen van afval sans constipatie en oplosbare vezels helpen herstellen van gunstige bacteriën aan het spijsverteringskanaal. Haver, lijnzaad, appels, citrusvruchten, gerst, erwten, bieten, kool en bruine rijst zijn voedingsbronnen zowel onoplosbare en oplosbare vezels. Psyllium is een andere bron van vezels vaak te vinden in tal van winkel koopt reinigt, die je ook alleen kunt kopen in de meeste reformwinkels.

Chlorofyl

Chlorofyl reinigt het systeem door het helende en verzachtende spijsvertering weefsel, trekken gifstoffen uit het lichaam en dat er meer zuurstof in het gastro-intestinale systeem. Gerst, tarwegras, alfalfa, spirulina en broccoli, maar ook spinazie, boerenkool, boerenkool en andere bladgroenten zijn rijk aan chlorofyl.

Probiotica

Bij het reinigingsproces wordt nuttige bacteriën vrijgemaakt uit het systeem samen met de schadelijke bacteriën. Gezonde darmfunktie heeft tenminste 80% van de bacteriën daarin voordelig zijn. Vullen dat nuttige bacteriën met probiotica, die van nature in bananen, uien en knoflook.

Omega 3 vetzuren

Omega 3-vetzuren niet alleen het reinigen colon. Wanneer genomen als een vast onderdeel van een dagelijkse voeding, die de spijsvertering zodat er minder afval en giftige stoffen te reinigen in de eerste plaats. Omega 3-vetzuren afgifte gal nodig voor vertering tijdens het oplopen van de galblaas te beschermen tegen beschadiging en het spijsverteringskanaal met A en vitamine D smeren. Voedsel bronnen van omega 3-vetzuren zijn vis en visolie, levertraan en vlas.

Bentoniet Klei

Bentoniet klei werkt als een spons die toxines absorbeert uit de colon en voert deze door en uit het lichaam. Staat van het bedrijf vele malen zijn eigen gewicht aan giftige stoffen, het is een overheersende ingrediënt in veel winkel koopt dikke darm te reinigen kits. U kunt echter wel kopen bentoniet klei zelf in de meeste reformwinkels.

Water

Drink meer water, terwijl het reinigen dan je normaal drinken. Het lichaam heeft meer hydratatie en smering bij gifstoffen en afvalstoffen opbouwen dan doet de rest van de tijd. Toxines model van organen zoals de lever en de nieren moeten wate spoelen van het systeem, opdat ze absorberen elders verder het maagdarmkanaal. Het lichaam meer water bij het eten van de toegenomen hoeveelheden vezels gunstig voor een natuurlijke thuis reinigen ook, om gezond stoelgang vormen en efficiënt te elimineren. Water zelf is een natuurlijke reiniger, letterlijk wassen van het spijsverteringskanaal, de organen, lymfeklieren, bloedvaten en andere lichamelijke systemen schoon.