Home Remedies voor mannelijke kaalheid

Home Remedies voor mannelijke kaalheid

Mannelijke kaalheid, ook wel alopecia, geeft het ontbreken van haar op het hoofd of de vermindering van haar. Volgens Ayushveda, mannelijke kaalheid is de meest voorkomende mannelijke aandoening. Mannelijke kaalheid is een erfelijke aandoening en kan gebeuren op elke leeftijd. Eenvoudige home remedies bestaan ​​voor mannelijke kaalheid.

Honing

Honing is een van de beste home remedies voor kaalheid. Volgens Ayushveda, combineren honing en eigeel en vacht het hele getroffen gebied met het mengsel. Laat het twee uur en dan afwassen. Ook combineren honing en ui sap en van toepassing op het kalende gebied. Een andere manier om honing te gebruiken voor de bestrijding van kaalheid is om 2 eetlepels mengen. honing, 1 el. kaneelpoeder en 3 el. olijfolie. Breng deze pasta op de top van het getroffen gebied. Laat het 20 minuten en daarna grondig het haar te wassen.

Castor Oil

Castor olie is vooral handig voor haaruitval. Gezondheid, fitness, Glamour Online Magazine raadt het coaten van de hoofdhuid en de haarwortels met ricinusolie. Uitsluiten het haar zelf. Bedek het haar met kranten, dan met een hoofd wrap; reactie castorolie nachts, en was haar in de ochtend. Voer de procedure uit om de zeven tot 10 dagen. Je moet resultaten te zien na zes tot zeven behandelingen.

Fenegriek Zaden

Fenegriek zaden zijn voor het stimuleren van een gezonde haargroei. Een fenegriek zaden plakken is effectief als haaruitval is te wijten aan besmette hoofdhuid omstandigheden ten gevolge van hormonale onbalans of een slechte hygiëne. Neem twee eetlepels van fenegriek zaden en nacht weken in water. In de ochtend, vormen een gladde pasta door stampen de verzadigde zaden en wrijf op het getroffen gebied. De hoofdhuid en het haar grondig te wassen 30 minuten later. Herhaal de procedure een keer per week tot je hoofdhuid infectie verbetert, het bevorderen van gezondere haargroei.