Home Remedies voor maagkrampen & Gas

Home Remedies voor maagkrampen & Gas

Een gassy maag is een pijnlijke, ongemakkelijke aandoening die altijd lijkt te raken op de meest ongelegen momenten. Gas en de resulterende maagkrampen zijn het natuurlijke gevolg van de afbraak van voedsel in onze spijsvertering, maar sommige voedingsmiddelen, zoals bonen en vezelrijke groenten, laat ons Gassier dan anderen. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige en goedkope oplossingen voor thuis maagkrampen en gas die helpen het probleem snel op te lossen en zonder toevlucht te nemen over-the-counter medicatie.

Eetgewoonten

Gas wordt veroorzaakt door de natuurlijke proces van het afbreken en verwerken moeilijk voedingsmiddelen. Bonen zijn de meest voorkomende boosdoener, maar hun gassiness kan aanzienlijk omlaag door ze af te spoelen grondig vóór het koken worden gesneden.
Geraffineerde en bewerkte voedingsmiddelen moeilijk voor het lichaam te verteren, waardoor gas. Geniet van de hele voedsel zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat mogelijk te maken. Het eten van te snel is een andere boosdoener, omdat de lucht wordt slikte naar beneden samen met uw diner. Vertragen en kauw goed.
Blijf weg van rietjes. Ze kunnen je lippenstift te beschermen, maar dat ze ook zorgen dat je schrokken veel meer lucht en dus leiden tot veel meer gas dan nippen recht uit een beker.

Herbal Behandelingen

Er zijn tal van effectieve kruiden behandelingen voor maagkrampen en gas, en je hebt waarschijnlijk velen van hen in uw spice kabinet al. Sommige kruiden-behandelingen zijn onder andere:
Ginger: Steile geraspte verse gember in heet water en drinken als thee.
Pepermunt: Pepermunt thee zorgt voor een snelle verlichting van de pijn gas en een opgeblazen gevoel.
Selderij zaden: Kauw een theelepel selderij zaden van natuurlijke stoffen die helpen bij de vertering vrijkomen. Laat de zaden niet te slikken.
Kardemom: Steile een theelepel vers gemalen kardemom zaden in een kop kokend water gedurende 10 minuten en drinken. Dit werkt het beste als het wordt ingenomen voor de maaltijd.
Venkel: Meng anderhalve theelepels venkelzaad met drie theelepels yoghurt en eet. De venkel kalmeert gas, terwijl de yoghurt kan helpen kalmeren maagzuur.

Get Physical

Zachte oefeningen kunnen ook steun gas opluchting. Yoga is de toepasselijke naam "wind te verwijderen vormen" laat gas ontsnappen, het verstrekken van snelle verlichting. Ga op je rug en knuffel je rechterknie naar je borst gedurende 10 seconden. Herhaal met linkerbeen, daarna met beide benen tegelijk. "Child's pose 'is ook effectief. Kniel op de grond met de toppen van je voeten zo plat op de grond mogelijk, dan achterover leunen totdat je heupen rust op je hielen. Langzaam kantel je lichaam naar voren totdat je voorhoofd rust op de vloer. Strek je armen voor je hoofd.