Home Remedies voor maag gas Ontlast

Maag gas kan een zeer ongemakkelijke ervaring. Het kan je een opgeblazen gevoel, of veroorzaken pijnlijke krampen. Gelukkig zijn er een aantal huismiddeltjes om maag gas die zijn bewezen effectief in het verlichten van ongemak te verlichten.

Rocking Chair

Rocking in een schommelstoel kan helpen verlichten van de opbouw van de maag gas. Deze werkt door het stimuleren van de spieren van de buik en de maag, waardoor het makkelijker voor het gas worden doorgegeven. Plaats uw voeten op de vloer en werk je beenspieren om jezelf te rocken als je ervaart aanvallen van gas.

Kruidenthee

Er zijn verschillende kruiden die kunnen worden toegevoegd aan thee maag gas verlichten. De meest voorkomende zijn pepermunt en groene munt. Ze werken enigszins snel te helpen beslechten je maag, het verminderen van uw ongemak.

Eet langzaam

Kauw goed en neem kleine hapjes om te voorkomen dat overmatige gasvorming in de maag. Slurpend van uw voedsel zal de hoeveelheid lucht die u in tijdens het eten, dat is wat de oorzaak van het gas op te bouwen te verhogen.

Vermijd Koolzuurhoudende dranken

Frisdranken en andere dranken met koolzuur kan maag gas te bevorderen. Het is een goed idee om zich te onthouden van het nuttigen van deze als je ervaart ongemakkelijk gas opbouw.