Home Remedies voor Lortab Intrekking

Lortab (hydrocodon en paracetamol) is een recept opiaat gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen. Vanwege de verslavende eigenschappen kunnen Lortab intrekking bij beëindiging veroorzaken. Hoewel er geen remedie voor opiaten, over-the-counter medicatie en supplementen kan helpen verlichten van de individuele symptomen.

Gastro-intestinale symptomen

De gastro-intestinale symptomen van Lortab terugtrekking zijn vaak bochtig. Voor misselijkheid, kan de kruiden gember en pepermunt zijn redders in nood. Volgens Nih.gov, gember even effectief als de bewegingsziekte medicijn Dramamine het verlichten sommige soorten misselijkheid, vaak met minder bijwerkingen. Beide kruiden kunnen worden gebrouwen in een thee en gedronken voor snelle misselijkheid opluchting.

De anti-diarree medicatie Imodium is een must-have tijdens opiaten. De moleculaire structuur is vergelijkbaar met die van demerol, waardoor het een effectief middel tegen diarree en andere gastro-intestinale symptomen zonder de verslavende eigenschappen van andere opiaten.

Gezamenlijke / Spierpijn

Over-the-counter pijnstillers uit de familie NSAID, zoals ibuprofen, aspirine en naproxen, kan behulpzaam zijn bij het omgaan met de fysieke pijn van Lortab onttrekking zijn. Deze middelen werken door de productie van inflammatie veroorzaken stoffen, genaamd prostaglandinen in het lichaam. Paracetamol is ook een effectieve remedie voor pijn, vooral in combinatie met medicijnen van de familie NSAID.

Voor topische opluchting, pijnstillende zalven zoals Icy Hot or Bengay zijn uitstekende keuzes. Andere actuele zalven die methylsalicylaat of capsaïcine kan verlichting van gewrichts- en spierpijn, zoals het gebruik van een verwarmingselement of een ice-pack.

Slapeloosheid

Terwijl opiaatontwenning staat bekend voor het veroorzaken van vermoeidheid en malaise, de meeste mensen ervaren ook slapeloosheid, die het probleem kan verergeren en het creëren van verdere stress. Over-the-counter geneesmiddelen die doxylaminesuccinaat (Nyquil, Unisom) kan helpen verlichten slapeloosheid door u te helpen in slaap vallen sneller. Sederende antihistaminica, zoals Benadryl en Tavist werken op een vergelijkbare manier en kan net zo effectief zijn.

In het supplement gangpad vindt u een verscheidenheid aan kruiden slapeloosheid remedies te vinden. Valeriaan werkt op een soortgelijke wijze als diazepam (Valium) van invloed zijn GABA-receptoren in de hersenen en een effectieve slapeloosheid remedie voor veel mensen. Andere ontspannende kruiden zoals passiebloem, kattenkruid en hop kan verlichting van de slapeloosheid van Lortab opzegging wanneer gebrouwen in een thee of genomen in te vullen formulier.

Psychische klachten

Omgaan met de psychologische symptomen van Lortab terugtrekking kan een uitdaging voor zelfs de meest mentaal stabiel persoon. Symptomen zoals angst, depressie en levendige dromen en nachtmerries kunnen stoppen met roken te laten lijken als een ontmoedigende taak.

St. Janskruid is een populaire keuze voor de behandeling van depressie en lage stemming. Volgens NaturalNews.com, Sint Janskruid is even effectief als SSRI antidepressiva bij de behandeling van milde tot matige depressie, zonder ongewenste bijwerkingen. Andere over-the-counter opties omvatten 5-HTP, SAM-e en DHEA, die allemaal kunnen worden gekocht in de meeste aanvulling op de gezondheid en supermarkten. Voor meer ernstige of langdurige klachten kunnen voorschrijven antidepressiva of anxiolytica nodig zijn.

Waarschuwing

Kruiden en over-the-counter medicatie kan leiden tot gevaarlijke bijwerkingen toen gecombineerd of genomen door mensen met bepaalde gezondheidsvoorschriften. Om de risico's van ongewenste bijwerkingen te verminderen, overleg dan met uw arts voordat u probeert een at-home remedie voor Lortab terugtrekking.