Home Remedies voor lintwormen bij de mens

Home Remedies voor lintwormen bij de mens

Het is ongewoon voor volwassenen te worden binnengevallen door parasieten. Kinderen en kleine baby's zijn de meest voorkomende slachtoffers. Lintworm besmetting kan het gevolg zijn van blootstelling aan vlooien en eitjes. Lintwormen kunnen ook in het lichaam via de inname van niet goed gekookt vlees, dus koken alle vlees grondig, vooral varkensvlees.

Dit bericht wordt vereist door de Food and Drug Administration (FDA): De in dit artikel genoemde remedies zijn niet door de FDA is goedgekeurd. De uitspraken in dit artikel zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.

Hand Washing

Of u probeert een van deze middelen of medische hulp zoeken, vergeet niet dat je opnieuw kunt besmetten jezelf als je niet voorzichtig bent. Om lintworm of andere parasitaire besmetting te voorkomen, uw handen grondig wassen na het hanteren van rauwe vlees, spelen met huisdieren, die werkzaam zijn in de bodem of het invullen van de stoelgang.

Milk Bath

Volgens Patty bij oma wijsheid, zal een bad van melk je darmkanaal van een lintworm, haar eicocons en larven ontdoen. Je zal 3-4 liter kamertemperatuur, volle melk en een bad nodig. Verwarm de kuip door het te vullen met warm water en zodat het 5 minuten zitten. Giet de kuip en voeg de melk toe. Zit in het bad met je knieƫn gebogen en je rectum ondergedompeld in de melk voor ongeveer een uur, de resterende ontspannen.

Als je voelt dat een lintworm werkt zijn weg naar buiten, blijf ontspannen of het zal niet verlaten. Herhaal dit meerdere malen over een periode van enkele weken tot alle larven te verwijderen.

Intestinale Reinigt

Volgens het personeel van Home Remedies voor U, is kokosnoot gebruikt om darmparasieten te behandelen sinds de oudheid. Ze raden het eten van een eetlepel vers gemalen kokos voor het ontbijt. Drie uur later, drink een mengsel van 2-3 eetlepels ricinusolie en 1 kopje kamertemperatuur melk. Herhaal dit zo nodig tot de besmetting wordt gewist.

De Home Remedies personeel raadt het gebruik van een koude afkooksel van granaatappel schors om lintwormen te doden. Granaatappel schors bevat punicine, dat is giftig voor lintwormen. In een glazen of keramische pot, sudderen 1/4 kop van granaatappel boomschors in 2 kopjes kokend water gedurende 30 minuten. Laat het mengsel afkoelen voordat persen en gieten in een glazen pot en koelinstallaties. Drink 1/2 kopje van het afkooksel elk uur gedurende vier uur. Volg de laatste dosis met 2 eetlepels van Castor olie. Dosis voor kinderen is 2 eetlepels koud afkooksel elk uur gedurende vier uur en 1 eetlepel van Castor olie na de vierde dosis.

Volgens de Home Remedies voor U, alsem is een remedie gebruikt door de oude Grieken en Romeinen tot intestinale wormen te doden. Poeder gedroogde bloemtoppen met vijzel en stamper. Maak een infusie met behulp van 1/2 gram poeder toegevoegd aan 1 kop kokend water en steile gedurende 15 minuten. Zeef en drink een kopje van de infusie per dag.

Worm Dr.

Worm Dr is een kruidenmengsel van zoethoutwortel, agrimonie, heemst, alsem, homeopathische chamomilla en homeopathische Cina. Dit preparaat claimt 100% natuurlijk en veilig voor het voorkomen en het lichaam te bevrijden van intestinale parasieten zijn. Zij stelt ook voor darmgezondheid bevorderen.