Home Remedies voor Kidney Cleansing

Uw twee nieren zijn ongeveer de grootte van je vuisten, maar de vorm van bonen. Ze bevatten elk ongeveer een miljoen nefronen, waar de filtering plaats. De nieren filteren door je bloed om afvalstoffen en overtollig water te verwijderen. Nadat de afvalstoffen worden gescheiden van de rest van het bloed, worden ze naar de blaas. De nieren ook helpen om de bloeddruk en calciumgehalte het lichaam te reguleren, alsook de vorming van rode bloedcellen stimuleren.

Vloeibaar

Het drinken van grote hoeveelheden water is cruciaal voor een nier reinigen. Water helpt spoelen van het lichaam, vooral de nieren. Het is belangrijk om regelmatig legen van de blaas bij het doen van een nier reinigen.

Peterselie

Peterselie is een diureticum en kan nuttig zijn voor het oplossen van nierstenen zijn. Probeer het toevoegen van recepten, zoals pasta of soep. U kunt ook brouwen het in een thee. Was een paar bosjes peterselie grondig, dan kook ze in water voor ongeveer vijf minuten. Laat het een beetje afkoelen voordat u het drinkt. Koel restjes.

Watermeloen

Watermeloen is algemeen aanbevolen voor nieren reinigen en het oplossen van nierstenen. Het heeft een hoog watergehalte. Probeer de aankoop van een paar grote watermeloenen en eet zo veel van hen als je kunt de hele dag door. Zorg ervoor dat u uw blaas regelmatig te legen. Begin niet aan een watermeloen reinigen als je diabeet bent.

Calcium Citraat

Calcium citraat helpt de vorming van nierstenen. Daartoe wordt de binding met het calcium in de urine. Omdat stenen moeten calcium te vormen, dit helpt het potentieel om stenen ontwikkelen verminderen. Het remt ook nierstenen door het maken van urine minder zuur en calcium oxalaat kristallen stoppen met groeien en de vorming van stenen.

Foods te vermijden

Vermijd cafeïne voedingsmiddelen en dranken, en alcohol. Ook proberen om voedingsmiddelen die rijk zijn aan fosfaat, zoals vele soorten brood, granen, pasta, vlees en koolzuurhoudende dranken te vermijden. In plaats daarvan eet veel groenten en fruit. Dit zal helpen voorkomen dat fosfaat kristallen kan vormen.