Home remedies voor Kalf Cramps

Kuitkrampen kan plotseling toeslaan en breng intense pijn. Erger nog, ze komen vaak voor in het midden van de nacht, waardoor je wakker wordt met plotselinge pijn. Gelukkig kalf krampen verdwijnen vaak snel op hun eigen, maar als men blijft hangen of zich opnieuw voordoet, kan een aantal huismiddeltjes helpen. Zoals met elke pijn die van nature niet te verbeteren, echter, een dokter raadplegen.

Stretching

Het uitvoeren van een stretch tijdens een kalf kramp helpt de spieren los te maken. Voor een gemakkelijke stretch, rechtop staan ​​en buig in de taille. Bereiken in de richting van je tenen, zonder de knieën te buigen en te houden voor 30 seconden. Om een ​​enkel kalf richten, staan ​​op armlengte van een muur. Plaats je handen op de muur en zet je pijnlijke been een voet lengte achter het andere been. Buig de knie aan de voorkant totdat je de rek voelt in je verkrampte kuit en houd deze positie gedurende 30 seconden.

Warmte en Koude

Neem een ​​warm bad om de kramp te genieten in je kuit en helpen ontspannen. Voor een snellere methode, het bezit van een verwarming pad of een washandje met warm water op je kuit voor een paar minuten. Als alternatief, probeer het masseren van de kramp met een pak ijs. Massage lost de spieren, terwijl het ijs stompt de pijn en vermindert ontstekingen. Heeft zowel een hoog vuur of ijs niet laten op het kalf voor meer dan een paar minuten om verdere schade te voorkomen.

Dieet

Als kalf krampen terugkomen, kan uw dieet te wijten. Zorg ervoor dat u blijft goed gehydrateerd, omdat uitdroging spierkrampen kan veroorzaken. Een dieet met weinig kalium kan ook bijdragen aan frequente krampen, dus probeer het toevoegen van kalium-rijk voedsel aan uw dieet. Aardappelen, rozijnen en pruimen bieden een hoog niveau van de voedingsstof per portie. Een banaan of een kopje sinaasappelsap bieden ook extra kalium in een snelle snack.

Wijzigingen Lifestyle

In aanvulling op het uitrekken tijdens een kalf kramp, het uitvoeren van kalf rekt dagelijks zal helpen om nieuwe krampen te voorkomen. Zorg ervoor dat uw schoenen bieden de juiste been ondersteuning, zoals overspannen spieren zijn een andere oorzaak van de krampen. Als je kuit krampen gebeuren alleen in bed, probeer untucking de vellen aan de voet van uw bed om je been te geven meer ruimte om te bewegen tijdens de nacht en houden van steeds stijf.