Home Remedies voor huiduitslag op de palm van de hand

Home Remedies voor huiduitslag op de palm van de hand

Een uitslag op de tere huid van de handpalm kan zeer irritant. Als je de uitslag langer kan verdragen, er zijn een paar dingen die je kunt doen om te proberen om jezelf nog comfortabeler te maken. Maar voordat u een van deze middelen te proberen, raadpleeg dan uw arts.

Aloë Vera

Aloë vera is bekend om te genezen en kalmeren de huid. Aloë gel kan worden gekocht in een fles, of u kunt de gel rechtstreeks uit de fabriek. Schil de buitenste laag naar de binnenste gel vinden en wrijf het direct op de palm van uw hand twee tot drie keer per dag.

Vitamine C

Een mengsel van gemalen vitamine C tabletten en water rechtstreeks toegepast op de uitslag op je handpalm kan uw uitslag te genezen, volgens Douglas Darr, een professor aan de Duke University Medical Center.

Comprimeren

Volgens de Mayo Clinic, kan de uitslag op je handpalm worden gekalmeerd door een koele, natte kompres aan. Bedekken het gebied met het kompres houdt de huid beschermd en ook houdt je van krassen.

Anti-jeuk crème

Breng een nonprescription hydrocortison crème op de handpalm. Het moet ten minste 1 procent hydrocortison bevatten. Dit zal helpen verlichten enkele jeuk tijdelijk volgens de Mayo Clinic.