Home Remedies voor Hout teken

Home Remedies voor Hout teken

Vaak te vinden op de mensen en huisdieren thuiskomst van een wandeling in de bosrijke gebieden, hout teken zijn universeel onwelkome gasten, en voor goede reden. Deze vervelende parasieten niet drink dierlijk en menselijk bloed --- spuiten ze ook hun eigen speeksel, die een aantal ziekten kunnen overbrengen naar de host. Om potentieel gevaarlijke infecties te voorkomen, verwijder de teek zo snel mogelijk. In de loop der jaren, een verscheidenheid van home remedies om hout te verwijderen van teken naar voren zijn gekomen, hoewel de meeste deskundigen het erover eens dat veel van deze behandelingen weinig doen om de teek te trekken te krijgen, en kan zelfs verergeren de situatie door het stimuleren van de teek meer pathogeen-rijke vrijgeven speeksel of te graven in nog dieper.

De Hot Match

Als u een teek die zich al vastzit onder je huid hebt ontdekt, vermijd het instinct om het af te trekken; alles wat je lukt is het losmaken van het lichaam van de teek nog steeds begraven hoofd. Een van de meest voorkomende home remedies inhoudt dat de warmte op --- --- letterlijk in de hoop dat de gewraakte teek zijn weg naar buiten zullen kronkelen. Gewoon een lucifer en blussen het dan. Dan, zorg ervoor dat u uw huid verbranden, gelden de hete, smeulende einde van de wedstrijd om het lichaam van de teek. In het ideale geval zal de toepassing van warmte de teek aan te moedigen om zich te bevrijden. Ondanks de logica achter deze methode, de Atlanta gevestigde Centers for Disease Control en Prevention (CDC) waarschuwt dat dit plan kan eigenlijk het tegenovergestelde effect --- de plotselinge toepassing van warmte kan de teek te benadrukken, leidt het tot meer vrij te zijn speeksel.

Op basis van alcohol Irriterende

Als het gaat om home remedies voor teken te verwijderen, spuiten of gieten een soort van alcohol gebaseerde stof heen op een vinkje om het te dwingen is al lang een favoriet thuisbehandeling. Sommigen zweren dat het extra irriterende stoffen in parfum zal het lukken, terwijl anderen gaan voor de oude stand-by, zoals alcohol of wodka. Hoewel deze methode eenmaal of tweemaal hebben gewerkt, wordt niet aanbevolen door de CDC om dezelfde redenen die warm wedstrijden worden vermeden.

Pincet

Wanneer correct gedaan, het pincet methode is verreweg de meest effectieve manier om een ​​teek te verwijderen. Begin met het gebruik van schone, puntig pincet om te grijpen het hout teek zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk. Dan, met gelijkmatige druk en een vaste hand, trek de teek uit de huid direct boven; vermijd het verdraaien van de teek, omdat dit zou kunnen achterlaten potentieel infectieus stukken. Als je dat doet merkt dat resten van de teek nog steeds onder de huid, proberen tweeze deze zo goed. Gebruik weefsels of handschoenen bij het hanteren van teken, omdat ze potentieel besmettelijke organismen die gemakkelijk worden geabsorbeerd door de huid kan loslaten.

Preventie

Zolang dieren en mensen beboste gebieden met houten teken hebben gedeeld, hebben savvy buitensporters eenvoudige en effectieve strategieën ontwikkeld voor het houden van teken uit zichzelf hechten aan hun huid in de eerste plaats. Dit kan worden gerealiseerd dressing in shirts en broeken met lange mouwen, moet het gewicht van die overeenkomen met de temperatuur. Het is even belangrijk om het haar te beschermen, aangezien het uiterst moeilijk om hout teken dat hun huis onder het haar op de hoofdhuid gemaakt detecteren. U kunt dit doen door simpelweg het aantrekken van een pet of een ander type van de muts, hoewel mensen met lang haar dat naar achteren en omhoog zou moeten binden, stopte het onder de hoed, indien nodig. Om de beste bescherming tegen deze invasie van parasieten te krijgen, probeer dan stopte je broek in je sokken --- zeker, je zult belachelijk, maar in ieder geval zul je niet vinden dat een teek heeft gelukkig al zijn weg omhoog uw been. U kunt ook gebruik maken van rubberen banden rond uw polsen voor extra bescherming. Ten slotte heeft de traditie vond dat donker gekleurde houten teken zijn veel gemakkelijker te herkennen en swat weg als je het dragen van felgekleurde kleding.

Wound Care

De succesvolle verwijdering van een houten kruis laat zeker een merk. Te behandelen en reinigen van de wond, reinig het getroffen gebied met water en zeep, daarna met een ontsmettingsmiddel zoals jodium of een andere over-the-counter antiseptische. Houd een oogje op het gebied rondom de beet voor roodheid of ontsteking, in het bijzonder een bulls-eye-vormige uitslag, die in sommige gevallen niet manifesteren voor maar liefst 30 dagen. Deze symptomen wijzen op een infectie --- waarvan vele vrij ernstig kan zijn --- dus het slachtoffer van een arts zo snel mogelijk moet zien.

Een Waarschuwing met

Duizenden mensen nog steeds zweren bij hun alcohol en warmte op basis home remedies voor de behandeling van hout tekenbeten ondanks aanwijzingen en waarschuwingen van het tegendeel. De meerderheid van de artsen, deskundigen en gezaghebbende instanties, zoals de Centers for Disease Control en Prevention, beweren dat de enige manier waarop je moet proberen om een ​​teek te verwijderen is om het te bevrijden met een pincet. Andere traditionele maar goedbedoelende huismiddeltjes kan eigenlijk doen meer kwaad dan goed, omdat ze de kans op teken uitscheiden meer infecties veroorzaken speeksel in de bloedbaan, maar ook de neiging om monddelen en andere stukken van de kop van de teek te verlaten onder de huid.